Jucătorul de 31 de ani a criticat public revenirea fotbalului în contextul pandemiei de coronavirus, care a dus la moartea a 33.000 de persoane în Marea Britanei până acum. Deeney a afirmat că preferă să rămână falit decât să se întoarcă la fotbal.
Deeney este unul dintre căpitanii din Premier League care au discutat despre situația jucătorilor cu asociația fotbaliștilor, oficiali ai Premier League dar și membri ai guvernului într-o videoconferință.
Englezul nu pare să fi fost mulțumit de discuție și a afirmat pe Instagram: ”Nici nu vorbesc despre fotbal în acest moment - vorbesc doar despre sănătatea familiei mele”.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
”Dacă simt că îmi voi pune în pericol familia, nu o voi face. Nu îmi voi pune în pericol familia. Ce pot să-mi facă, să-mi ia bani? Am mai fost falit așa că nu mă deranjează”, a precizat el.
Deney a ridicat apoi semne de întrebare privind măsurile de distanțare socială pe care fotbaliștii nu vor fi nevoiți să le respecte, în contrast cu regulile impuse de guvern restului țării.
”Ei vorbesc despre a juca cu porțile închise până în 2021. Așa că pentru fani nu este sigur să fie în stadiaone așa că de ce ar fi pentru jucători? La cornere, Watford are 11 jucători retrași, așa că vorbim despre 18 sau 19 persoane înghesuite în careu. Asta nu este distanțare socială. Nu avem răspunsuri la astfel de întrebări deocamdată. Pentru că nu putem avea”, a afirmat Deeney.
”Facem atâtea teste pentru ca jucătorii să revină la treabă, iar oamenii din sistemul de sănătate, cei din prima linie, nu au destule teste. Cum putem justifica asta? Cred că vor să ne întoarcem la treabă ca să ne poată taxa mai mult. Jucătorii din Premier League plătesc aproape 4 milioane de lire taxe în fiecare an”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11