Jucătorul de 31 de ani a criticat public revenirea fotbalului în contextul pandemiei de coronavirus, care a dus la moartea a 33.000 de persoane în Marea Britanei până acum. Deeney a afirmat că preferă să rămână falit decât să se întoarcă la fotbal.
Deeney este unul dintre căpitanii din Premier League care au discutat despre situația jucătorilor cu asociația fotbaliștilor, oficiali ai Premier League dar și membri ai guvernului într-o videoconferință.
Englezul nu pare să fi fost mulțumit de discuție și a afirmat pe Instagram: ”Nici nu vorbesc despre fotbal în acest moment - vorbesc doar despre sănătatea familiei mele”.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
”Dacă simt că îmi voi pune în pericol familia, nu o voi face. Nu îmi voi pune în pericol familia. Ce pot să-mi facă, să-mi ia bani? Am mai fost falit așa că nu mă deranjează”, a precizat el.
Deney a ridicat apoi semne de întrebare privind măsurile de distanțare socială pe care fotbaliștii nu vor fi nevoiți să le respecte, în contrast cu regulile impuse de guvern restului țării.
”Ei vorbesc despre a juca cu porțile închise până în 2021. Așa că pentru fani nu este sigur să fie în stadiaone așa că de ce ar fi pentru jucători? La cornere, Watford are 11 jucători retrași, așa că vorbim despre 18 sau 19 persoane înghesuite în careu. Asta nu este distanțare socială. Nu avem răspunsuri la astfel de întrebări deocamdată. Pentru că nu putem avea”, a afirmat Deeney.
”Facem atâtea teste pentru ca jucătorii să revină la treabă, iar oamenii din sistemul de sănătate, cei din prima linie, nu au destule teste. Cum putem justifica asta? Cred că vor să ne întoarcem la treabă ca să ne poată taxa mai mult. Jucătorii din Premier League plătesc aproape 4 milioane de lire taxe în fiecare an”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21