Premier League discută cu cluburile și jucătorii pentru a ajunge la un acord privind condițiile potrivite pentru ca fotbalul să revină, în acest moment jucătorii întorcându-se treptat la antrenamentele individuale. Unii jucători s-au opus public revenirii fotbalului, nume precum Sergio Aguero sau Danny Rose declarând că au mari îngrijorări privind acest lucru.
”Fotbalul nu este o necesitate. Este un joc, este un sport. Nu pot să înțeleg după ce abia s-au relaxat măsurile privind carantina ne grăbim atât de tare să ne întoarcem”, a afirmat Murray.
”Nu putem să așteptăm o lună și să vedem ce se întâmplă? De ce nu putem să facem asta, în loc să începem un sport care nu este necesar când oamenii mor”, a adăugat el.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Murray a participat și el la o videoconferință între Premier League și căpitanii cluburilor unde s-a discutat despre modalitatea prin care fotbalul ar reveni în siguranță.
Cluburi precum West Ham au organizat deja teste pentru coronavirus la bazele lor de antrenamente pentru a monitoriza situația jucătorilor și petnru a se asigura că nu se răspândește virusul.
”A fost o discuție lungă, profundă și am vorbit în mare parte doar despre rpima fază, nu despre a doua sau a treia. Prima fază este întoarcerea la antrenamente respectând sitanțarea socială, a doua este când vom ajunge la contact. Majoritatea jucătorilor sunt mulțumiți de prima fază”, a precizat Murray.
”Sunt mulți jucători cu situații diferite, care locuiesc cu persoane vulnerabile sau au soții însărcinate. S-a dovedit că persoanele din comunitățiel de culoare sunt afectat. Va fi greu să ajungem la faza a doua iar unii jucători nu își doresc acest lucru”, a declarat el.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24