Telenovela Messi s-a încheiat, iar acum Barcelona caută întăriri pentru sezonul viitor. Coutinho va intra în planurile noului antrenor, care îi dorește la echipă și pe conaționalii Memphis Depay și Georginio Wijnaldum.
Dar e nevoie de forțe proaspete și în defensivă, iar boardul blaugrana nu renunță la visul de a-l aduce înapoi pe Eric Garcia, de la Manchester City. Acesta intră în ultimul an de contract cu "cetățenii", nu și-a prelungit contractul și e tentat de o nouă provocare.

Cât cere City pentru transferul lui Eric Garcia

Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
IERI LA 18:01
Ca urmare a situației speciale, Barcelona a făcut o ofertă de 10 milioane de euro, respinsă pe loc de oficialii englezi. Urmează o nouă propunere, de 15 milioane de euro, anunță Radio Catalunya, însă diferența dintre cerere și ofertă e încă destul de mare.
"Oscar Grau a luat legătura deja cu oficialii lui Manchester City, cărora le-a înaintat o ofertă oficială de 10 milioane de euro. Oficialii de pe Etihad au spus "Nu". Chiar și așa, catalanii sunt hotărâți să vină cu o nouă ofertă", notează sursa citată
City consideră că prețul corect pentru Eric Garcia ar fi undeva în jurul valorii de 25 de milioane de euro.
Guardiola nu ar dori să se despartă de fotbalist, în care are mare încrederer, însă a înțeles poziția fotbalistului. Acesta vrea să meargă la Barcelona, unde va avea șanse mai mari să evolueze constant. Pe Etihad, deși a fost folosit tot mai des pe finalul trecut de sezon, Pep nu îi poate garanta nimic. "Cetățenii" l-au luat deja pe Ake, de la Bournemouth, iar în prezent negociază intens pentru Koulibaly, de la Napoli.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06