Fulham, echipa de pe ultimul loc din Premier League, a lansat o ofertă surprinzătoare pentru un jucător al Barcelonei. Este vorba despre fundașul central de 20 de ani, Jean-Clair Todibo (20 de ani), fotbalist care a jucat în ultimul an în Germania, la FC Schalke 04, dar care a revenit pe Camp Nou în această fereastră de transferuri. Fulham vrea să-l aducă în Premier League pe fundașul central în schimbul a 18 milioane de euro.
Cum Todibo nu face parte din planul revoluționar la lui Ronald Koeman la Barcelona, Fulham a trimis o ofertă pentru fundaș, iar mutarea are foarte mari șanse să se facă, anunță jurnaliștii din Spania. Cel mai probabil, transferul va fi definitivat în următoarele ore, asta pentru că fereastra de transferuri se închide mâine, pe 5 octombrie. Todibo era inițial pe lista de transferuri a lui Everton, însă trupa condusă de Ancelotti voia să-l împrumute pe fundaș, numai că oficialii celor de la Barcelona au decis să accepte doar oferte de transfer definitiv pentru a-și mări bugetul.

Fulham, ofertă îndrăzneață pentru un jucător al Barcelonei

Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
27/10/2021 LA 12:03
Scott Parker este convins că se va întoarce în Championship dacă nu aduce întăriri la echipă, iar orele următoare sunt decisive în perspectiva păstrării șanselor de a-și întări lotul. Ramon Planes, secretarul tehnic al Barcelonei, a declarat la prezentarea lui Sergino Dest că situația lui Todibo este clară: tânărul fotbalist vrea să acumuleze minute în teren și să se simtă dorit la echipa la care evoluează.
Din păcate pentru el, acest lucru nu se va întâmpla la Barcelona, anunță presa iberică. Pentru catalane, mutarea lui Todibo la Fulham ar reprezenta fără doar și poate un transfer reușit, având în vedere că Barcelona a plătit pe el doar un million de euro pe când era doar un adolescent. Cota de piață a lui Todibo este de 14 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate, transfermarkt.
Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32
Ligue 1
Nice și Olympique Marseille și-au aflat primele sancțiuni după incidentul din Ligue 1
26/08/2021 LA 05:38