Promovat în urmă cu un an la prima echipă a "tunarilor", atacantul de 18 ani a avut o mulțime de evoluții consistente în stagiunea curentă, în urma cărora și-a câștigat postul de titular în formația pregătită de Mikel Arteta.
La scurt timp după anunțul oficial al clubului, Saka a oferit prima reacție, spunând că este extrem de fericit că va continua la Arsenal, echipa care l-a format:
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 2 ORE
"Londra este casa mea, iar Arsenal este echipa mea. Sunt extrem de fericit că în sfârșit am semnat prelungirea contractului. Iubesc să joc pentru acest club și aștept cu nerăbdare să văd ce-mi rezervă viitorul. Voi continua să muncesc din greu pentru a-mi trăi visul. Dumnezeu este minunat!", a scris Saka, pe contul de Twitter.

Premier League | Bukayo Saka și-a prelungit contractul cu Arsenal

Mikel Arteta, omul care i-a oferit multă încredere puștiului englez din momentul în care s-a instalat pe Emirates, l-a lăudat pentru calitățile sale fantastice:
"Bukayo este un tânăr extrem de talentat și inteligent. M-a impresionat prin munca și atitudinea sa, iar performanțele sale au fost răsplătite. Sunt încântat că voi continua să lucrez alături de el. Îl voi ajuta să crească și mai mult, în timp ce el ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele.", a spus Mikel Arteta.
Saka a bifat 34 de apariții pentru Arsenal în sezonl curent, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 11 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31