Norvegianul de 22 de ani a plecat de la Real Madrid pentru a juca mai mult, în capitala Spaniei fiind ignorat de antrenorul Zinedine Zidane. Astfel, clubul spaniol a ajuns la un acord cu Arsenal pentru împrumutul său până la finalul stagiunii actuale, fără opțiune de cumpărare definitivă.
Odegaard a luat în considerare și o revenire la Real Sociedad unde a impresionat în sezonul 2019/2020 însă el a decis să meargă la Arsenal pentru a se testa în Premier League dar și după o convorbire telefonică cu Mikel Arteta.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Martin Odegaard va avea concurență pe post

Odegaard vine ca răspuns la nevoia lui Arsenal de a avea un mijlocaș cu adevărat creativ, capabil să desfacă defensivele. În mod normal, acesta ar fi fost Ozil, dar germanul nu mai fusese folosit de Arteta din martie iar Ozil a plecat ulterior la Fenerbahce.
Odegaard va avea însă concurență pe post. Emile Smith-Rowe, produs al academiei lui Arsenal, a impresionat în ultimele partide și va greu de scos din primul ”11”.
La Real Madrid, Odegaard a jucat în doar șapte partide în acest sezon după o stagiune în care a fost titular incontestabil la Real Sociedad, în 2019/2020.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52