Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Arsenal a confirmat împrumutul lui Martin Odegaard

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/01/2021 la 14:13 GMT+2

Martin Odegaard a venit sub formă de împrumut pentru restul sezonului la Arsenal, a informat clubul londonez.

Martin Odegaard, Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Norvegianul de 22 de ani a plecat de la Real Madrid pentru a juca mai mult, în capitala Spaniei fiind ignorat de antrenorul Zinedine Zidane. Astfel, clubul spaniol a ajuns la un acord cu Arsenal pentru împrumutul său până la finalul stagiunii actuale, fără opțiune de cumpărare definitivă.
Odegaard a luat în considerare și o revenire la Real Sociedad unde a impresionat în sezonul 2019/2020 însă el a decis să meargă la Arsenal pentru a se testa în Premier League dar și după o convorbire telefonică cu Mikel Arteta.

Martin Odegaard va avea concurență pe post

Odegaard vine ca răspuns la nevoia lui Arsenal de a avea un mijlocaș cu adevărat creativ, capabil să desfacă defensivele. În mod normal, acesta ar fi fost Ozil, dar germanul nu mai fusese folosit de Arteta din martie iar Ozil a plecat ulterior la Fenerbahce.
Odegaard va avea însă concurență pe post. Emile Smith-Rowe, produs al academiei lui Arsenal, a impresionat în ultimele partide și va greu de scos din primul ”11”.
La Real Madrid, Odegaard a jucat în doar șapte partide în acest sezon după o stagiune în care a fost titular incontestabil la Real Sociedad, în 2019/2020.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo