Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Ashley Young este jucătorul lui Inter Milano

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/01/2020 la 21:29 GMT+2

Ashley Young este jucătorul lui Inter Milano. Fundașul englez a fost împrumutat pentru șase luni la Inter, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Ashley Young

Credit imagine: Getty Images

Englezul a efectuat astăzi vizita medicală la Milano. Young devine astfel al treilea jucător vândut recent de United celor de la Inter după Romelu Lukaku și Alexis Sanchez.
Young a bifat 18 apariții în actualul sezon pentru Manchester United, dintre care numai 12 în Premier League. De-a lungul celor 8 sezoane petrecute pe Old Trafford, fundașul stânga a bifat 261 de apariții, reușind să câștige 7 trofee.
Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că noul căpitan al lui Manchester United va fi Harry Maguire.Young a fost cel mai recent căpitan după ce i-a luat locul lui Antonio Valencia în vară.
”El (Young) va face 35 de ani în vară și dacă va primi un contract de doi ani altundeva, poate accepta oferta. Noi nu eram pregătiți să îi oferim asta. A fost un jucător bun pentru club, a fost căpitan, a câștigat trofee. Dar am avut jucători care s-au dezvoltat aici”, a declarat Solskjaer.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo