Englezul a efectuat astăzi vizita medicală la Milano. Young devine astfel al treilea jucător vândut recent de United celor de la Inter după Romelu Lukaku și Alexis Sanchez.
Young a bifat 18 apariții în actualul sezon pentru Manchester United, dintre care numai 12 în Premier League. De-a lungul celor 8 sezoane petrecute pe Old Trafford, fundașul stânga a bifat 261 de apariții, reușind să câștige 7 trofee.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 7 ORE
Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că noul căpitan al lui Manchester United va fi Harry Maguire.Young a fost cel mai recent căpitan după ce i-a luat locul lui Antonio Valencia în vară.
”El (Young) va face 35 de ani în vară și dacă va primi un contract de doi ani altundeva, poate accepta oferta. Noi nu eram pregătiți să îi oferim asta. A fost un jucător bun pentru club, a fost căpitan, a câștigat trofee. Dar am avut jucători care s-au dezvoltat aici”, a declarat Solskjaer.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 12 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 12 ORE