Fernandes, în vârstă de 25 de ani, urmează să primească un salariu de 82.000 de euro pe săptămână. Manchester United a achitat 55 de milioane de euro pentru jucătorul portughez, plus alte 25 de milioane de euro bonus în funcție de anumite clauze de contract.
Aceste clauze sunt după cum urmează, conform informațiilor The Guardian:
  • 5 milioane de euro pentru număr de jocuri
  • 5 milioane de euro pentru calificarea în UEFA Champions League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea Premier League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea UEFA Champions League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea Balonului de Aur
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 7 ORE
United a confirmat mutarea, astfel că "diavolii" și-au rezolvat probabil marea problemă. Acum, Solskjaer va avea la dispoziție un mijlocaș de creație, capabil să asigure o mulțime de pase decisive pentru atacanți. În plus, fotbalistul portughez este extrem de inspirat în fața porții, având o rată de goluri impresionantă pentru un mijlocaș.
Fernandes, care poate juca și ca nr. 10, a înscris 14 goluri în 28 de meciuri în toate competițiile în acest sezon, atât la club cât și la echipa națională.

United i-a luat fața Barcelonei pentru transferul lui Bruno Fernandes

În ultima perioadă, negocierile dintre United și Sporting nu au mai fost la fel de intense, până când pe fir a intrat Barcelona.
Catalanii erau dispuși să ofere aceeași sumă pentru Bruno Fernandes. O altă problemă pentru United era că agentul jucătorului este Jorge Mendes. Iar acesta și-ar fi dorit ca jucătorul să o aleagă pe Barcelona pentru a debloca și transferul lui Rodrigo la catalani. Atacant reprezentat de același Jorge Mendes.
Astfel, cheia a fost la jucător, după ce United a revenit în forță pe această pistă, iar acesta a ales-o pe Manchester United.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 19 ORE
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
IERI LA 06:41