Fundașul portughez va juca sub formă de împrumut pentru Arsenal până în vară, când i se termină contractul cu Southampton iar apoi este așteptat să fie achiziționat definitiv. Sosirea lui Soares va aduce competiție pentru Hector Bellerin, cel care abia s-a întors după accidentare.
Alternativa pentru Bellerin ar fi putut să fie Ainsley Maitland-Niles, un mijlocaș. O altă variantă ar fi fost fundașul central Calum Chambers, cel care a mai jucat temporar în acea poziție.
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 7 ORE
Soares a ajuns la Southampton de la Sporting în 2015 și are 33 de meciuri la activ la echipa națională a Portugaliei, el făcând parte și din lotul Portugaliei care a câștigat Euro 2015. Portughezul este a doua achiziție a lui Arsenal din această fereastră de transferuri, după fundașul central Pablo Mari, care a venit de la echipa braziliană Flamengo.
Toate detaliile despre mutările importante ale zilei sunt aici.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 8 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 11 ORE