La adăpostul sezonului foarte bun, formaţia lui Potter îşi permite să investească în viitor. Brighton are deja în lot fotbalişti cu un potenţial mare, precum Robert Sanchez, Lamptey, Cucurella, Bissouma, Mwepu, MacAllister, Alzate, Sarmiento sau Moder (toţi sub 25 de ani), astfel că e interesată să menţină aceeaşi linie de transferuri. În fapt, e modelul Arsenal, la o altă scară, "tunarii" având în acest moment o formaţie cu mari perspective.
Astfel, ultima achiziţie a lui Brighton este polonezul Pogon Szczecin, puştiul minune care la Euro 2020 a fost cel mai tânăr fotbalist. El a bifat prima sa partidă la turneul final la doar 17 ani şi 246 de zile, depăşind cu 6 zile borna setată anterior de englezul Jude Bellingham. Pentru Kozlowski, Brighton a pus la bătaie o sumă uriaşă, având în vedere că acesta evolua la modesta Pogon Szczecin. Dar formaţia din Premier League ştia că mai multe cluburi mari din Europa îl monitorizează şi a vrut cu orice preţ să îşi asigure serviciile fotbalistului. În consecinţă, a plătit 8 milioane de lire (9,5 milioane de euro) pentru a-l transfera pe puşti.
Premier League
Starul lui Ajax, Haller a răspuns la întrebarea:"Te duci la Manchester United împreună cu ten Hag?"
08/05/2022 LA 07:43
CITEŞTE ŞI:
LIVERPOOL ŞI-A ÎNCHIS CENTRUL DE PREGĂTIRE, DIN CAUZA COVID-19. PARTIDA CU ARSENAL, AMÂNATĂ

Cine este Kacper Kozlowski

Kacper Kozlowski este un mijlocaş box-to-box, care poate să fie extrem de util ca închizător, dar care poate să ajute şi atacul, având o viziune foarte bună.
El a adunat deja 40 de meciuri pentru Pogon Szczecin, pentru care a debutat în 2019, când nu împlinise încă 16 ani.
Potter nu îl va ţine în lot pentru sezonul acesta, pentru că e greu ca un fotbalist atât de tânăr să joace, astfel că, până în vară, va merge sub formă de împrumut la Union SG, formaţie din Belgia.
Interesant e că în ianuarie 2020, mijlocaşul a suferit un accident de maşină grav, iar medicii au fost atunci rezervaţi în privinţa şanselor lui de a se recupera 100% pentru a practica fotbalul. Din fericire, Kozlowski şi-a revenit repede şi în acest moment a trecut total peste acel eveniment nedorit.
Deşi abia a împlinit 18 ani în octombrie, mijlocaşul a adunat deja 6 selecţii la prima reprezentativă a Poloniei.
Premier League
Hugo Lloris își mobilizează echipa după înfrângerea cu Brighton. Mesajul căpitanului lui Spurs
18/04/2022 LA 12:36
Premier League
Mo Salah, din ce în ce mai mare. În ce club a intrat egipteanul după golul marcat cu Brighton
12/03/2022 LA 16:02