”Sheffield United confirmă că Chris Wilder a părăsit clubul după o decizie luată de comun acord. Conducerea clubului, alături de Wilder, cel care a adunat peste 100 de victorii în cinci ani petrecuți la club, a luat această decizie în urma unor discuții cu antrenorul”, a informat clubul într-un comunicat.
”Să fiu antrenorul lui Sheffield United a fost o călătorie specială pe care nu o voi uita niciodată. Am fost încântat să primesc această onoare în 2016 și am fost încântat de succesul la care am ajuns, care include două promovări și cea mai bună clasare a echipei în Premier League”, a afirmat Wilder.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Sezon de coșmar pentru Sheffield United

Chiar dacă sezonul trecut Sheffield a fost una dintre revelații, având o apărare impresionantă, în actuala stagiune totul s-a prăbușit. Fără transferuri sonore, "săbiile" s-au chinuit de la început, iar unitatea din sezonul trecut a fost inexistentă. Ramsdale a primit 45 de goluri în 28 de etape, doar alte trei echipe din Premier League având o defensivă mai slabă. Dar marea problemă a fost ofensiva, Sheffield United marcând doar 16 goluri (cu 4 mai puțin decât a doua cea mai slabă ofensivă).
Chris Wilder se confundă cu istoria recentă a lui Sheffield United, el fiind artizanul promovării în Premier League și managerul care a făcut din echipă o formație de mijlocul clasamentului, sezonul trecut. Grație performanțelor din 2019-2020, tehnicianul a semnat în ianuarie anul trecut un nou contract, pe 4 ani, dar în prezent a pierdut toată susținerea conducerii.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52