Jadon Sancho a fost curtat intens de Manchester United încă din vara trecută, dar oficialii de pe Old Trafford s-au lovit de refuzul lui Dortmund de a lăsa din preț.
Negocierile au fost reluate în această vară și în cele din urmă s-a ajuns la un consens. Chiar dacă deznodământul fusese anunțat de presa internațională de acum câteva zile, astăzi a venit confirmarea oficială a celor de la Borussia Dortmund.

Jadon Sancho, la Manchester United în schimbul a 85 de milioane de €

Premier League
Declarația lui Rangnick după victoria cu Crystal Palace. Ce tactică a folosit interimarul lui United
ACUM 15 ORE
"Jucătorul Jadon Sancho se va muta la Manchester United. Ambele cluburi și jucătorul au ajuns la un acord în acest sens astăzi. Manchester United va plăti Borussiei Dortmund o taxă de transfer fixă de 85 de milioane euro.", se arată în comunicatul emis de cei de la Dortmund.
Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai credibile surse în materie de transferuri, în suma totală nu sunt incluse și comisioanele agenților. De asemenea, actele se vor semna după ce jucătorul va efectua vizita medicală.
Așadar, Sancho se întoarce la Manchester, acolo unde a evoluat pentru City. Atacantul englez a ajuns la Dortmund în 2017 pentru doar 7,84 milioane de Euro de la echipa U18 a cetățenilor.
Englezul a strâns 137 de meciuri pentru Dortmund, a marcat 50 de goluri și a oferit 64 de assist-uri.
Fotbal
Top 10 fotbaliști U23 care ar putea fi transferați pe sume uriașe în 2022! Anglia și Germania domină
ACUM 19 ORE
Bundesliga
Dortmund - Bayern, meciul care "oprește" Germania. Lothar Matthaus: "Mă îndoiesc de o victorie"
03/12/2021 LA 11:41