Mikel Arteta, în vârstă de 37 de ani, a fost anunțat oficial drept noul manager de la Arsenal. Arteta a jucat pentru Arsenal între 2011 și 2016, ca mijlocaș defensiv în 110 partide, reușind 14 goluri. După încheierea carierei, spaniolul a ales să meargă alături de Guardiola la City, pentru a învăța meserie de la unul dintre cei mai buni antrenori din lume.
Arteta a semnat pentru trei ani și jumătate și va prelua echipa începând de duminică. Astfel, el va fi în tribune pentru meciul de la Everton, de sâmbătă de la 14:30, transmis în direct de Eurosport.
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 12 ORE
Filosofia mea e clară: vreau ca toată lumea să dea 120%. Acesta e primul lucru pe care îl vreau de la jucătorii mei. Dacă nu poți să faci asta, nu vei juca sub comanda mea. Când e vremea să muncim, trebuie să muncim, profesionalismul și dedicația jucătorilor sunt vitale | Mikel Arteta, despre filosofia lui în fotbal

Lăudat de toată lumea

Trei dintre cei mai importanți manageri din istoria recentă a Premier League au vorbit în ultimul timp la superlativ despre Arteta.
Pochettino: "Mikel Arteta are capacitatea să devină unul dintre cei mai mari antrenori din fotbal
Wenger: "Are Arteta toate calitățile să se impună la Arsenal? Fără îndoială, da!
Guardiola: "Am spus după doar câteva luni de colaboare că va fi un manager excelent. El e deja un adevărat manager, se comportă precum unul
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55