Finalul aventurii lui Mesut Ozil la Arsenal nu a fost cel mai plăcut. Astăzi a fost anunțată oficial despărțirea care părea iminentă încă din urmă cu câteva luni. Cu această ocazie, mijlocașul de 32 de ani a ținut să le transmită un mesaj suporterilor lui Arsenal, despre care a spus că vor rămâne pe viață în inima lui.
"Aș dori să mulțumesc clubului pentru această călătorie uimitoare din ultimii șapte ani și jumătate. Sprijinul pe care l-am simțit din partea echipei și a fanilor în timpul petrecut aici a fost cu adevărat incredibil și ceva pentru care voi fi întotdeauna recunoscător. Împreună am câștigat trofee și am creat amintiri care vor dura toată viața.Fanii lui Arsenal vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.", a scris Ozil într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.
De asemenea, Ozil a ținut să le mulțumească șefilor lui Arsenal pentru că l-au lăsat să plece acum, referindu-se în special la directorul tehnic, Edu Gaspar: "Aș dori să-i mulțumesc lui Edu ​​Gaspar pentru că a contribuit la realizarea unei soluții profesionale demne în ultimele zile și le doresc tuturor celor din club mult succes în încercarea lor de a readuce Arsenal înapoi la vârf, acolo unde îi este locul."
Premier League
Arsenal, transfer de 140 de milioane € pentru un titlu istoric. Înlocuitor pentru accidentatul Jesus
ACUM 6 ORE
Ozil și-a reziliat de comun acord contractul cu Arsenal, care urma să expire peste 6 luni. În perioada petrecută pe Emirates, Ozil a câștigat de 4 ori Cupa Angliei și de 2 ori Supercupa Angliei.

Ozil va semna cu Fenerbahce

După toate probabilitățile Mesut Ozil va semna în curând cu Fenerbahce. Presa internațională a scris că cele 2 părți au ajuns la un acord, chiar dacă turcii au serioase probleme financiare, având la activ datorii de 460 de milioane de lire.
Președintele grupării din Istanbul a apelat la suporteri, cărăra le solicită să doneze bani pentru a-i putea fi acoperit salariul lui Mesut Ozil. Acesta s-ar ridica la 3,5 milioane de £ pe an, iar contractul se va întinde pe 3 ani și jumătate. De notat că la Arsenal, mijlocașul german încasa18 milioane de £ pe an, deci undeva la 350.000 de £ săptămânal.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
IERI LA 14:09