Clubul portughez a confirmat azi că a ajuns la un acord cu Piazon pentru ca acesta să evolueze la Braga până în vara lui 2025. El se transferă liber de contract, după ce Chelsea a înțeles că fotbalistul nu reprezintă o soluție pentru viitorul clubului și l-a lăsat să plece fără vreo pretenție financiară.
Anul trecut, jucătorul de 26 de ani fusese împrumutat la Rio Ave, în Portugalia, unde a impresionat, marcând 5 goluri și reușind o serie de pase decisive pentru coechipieri.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24

Piazon, din 2011 la Chelsea

Lucas Piazon era cel mai vechi jucător din lotul lui Lampard. El a semnat în 2011 pentru gruparea de Premier League, evoluând în primul an la Academie. Apoi, în 2012, a fost promovat la prima echipă, dar nu s-a impus. Rând pe rând a fost împrumutat la Malaga, Vitesse, Frankfurt, Reading, Fulham, Chievo și Rio Ave.
Cel mai bun randament l-a dat la Fulham, unde a marcat 10 goluri în 51 de partide, dar nu a fost niciodată o soluție reală pentru echipa de pe Stamford Bridge.
În 2011, când l-a adus în Anglia de la Sao Paolo, brazilianul Piazon era văzut un mare talent, cu un potențial enorm. La naționala Braziliei U15 marcase 10 goluri în 7 partide. Ulterior, a evoluat la toate categoriile de vârstă în naționalele Under ale Braziliei, dar nu a debutat încă pentru echipa mare a selecao.
Acum, la Braga, Piazon are parte de un nou început, fără teama că nu va ști în stagiunea viitoare ce îi rezervă viitorul. Atacantul de bandă va avea continuitate, așadar, și depinde doar de el să își creeze un nume în fotbalul mare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă probleme
17/07/2022 LA 05:35