Fundașul de 29 de ani nu a jucat pentru prima echipă a lui United din noiembrie iar în ultima fereastră de transferuri a ratat o mutare la Everton chiar în ultima clipă.
Rojo s-a antrenat cu prima echipă la Carrington ieri, însă revenirea lui Eric Bailly i-a afectat serios șansele argentinianului de a mai juca titular. Astfel, United mai are disponibili alți patru fundași centrali disponibili, tânărul Axel Tuanzebe fiind și el aproape să revină după o accidentare.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
La Estudiantes, o echipă argentiniană din La Plata, oraș aflat în apropiere de Buenos Aires, este președinte fostul mijlocaș de la Manchester United, Juan Sebastian Veron.
Rojo se află la United de când a venit de la Sporting Lisabona în 2014, însă argentinianul va spera acum să își recapete locul de titular la naționala Argentinei pentru Copa America din această vară.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00