Fundașul de 29 de ani nu a jucat pentru prima echipă a lui United din noiembrie iar în ultima fereastră de transferuri a ratat o mutare la Everton chiar în ultima clipă.
Rojo s-a antrenat cu prima echipă la Carrington ieri, însă revenirea lui Eric Bailly i-a afectat serios șansele argentinianului de a mai juca titular. Astfel, United mai are disponibili alți patru fundași centrali disponibili, tânărul Axel Tuanzebe fiind și el aproape să revină după o accidentare.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
La Estudiantes, o echipă argentiniană din La Plata, oraș aflat în apropiere de Buenos Aires, este președinte fostul mijlocaș de la Manchester United, Juan Sebastian Veron.
Rojo se află la United de când a venit de la Sporting Lisabona în 2014, însă argentinianul va spera acum să își recapete locul de titular la naționala Argentinei pentru Copa America din această vară.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29