"Aspirinele" sunt pe 3 în campionatul german și visează la titlu, astfel că au nevoie de un lot cât mai competitiv. Fosu-Mensah e un jucător important din acest punct de vedere, acesta putând să joace fundaș central, apărător de bandă și chiar închizător.
Mutarea a fost oficializată azi, iar United va primi în schimbul jucătorului 1,7 milioane de euro. Fosu-Mensah a semnat un contract valabil până în 2024 cu Leverkusen.
Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
ACUM 15 ORE
Fosu-Mensah a confirmat și el transferul, luându-și rămas bun de la United și de la fani. "Întotdeauna în inima mea! GGMU" (n.r. Glory, Glory, Man United), a scris batavul pe Twitter.

Fosu-Mensah nu a convins la Manchester United

Produs al lui Ajax, Fosu-Mensah a fost adus în 2014 pe Old Trafford, fiind văzut un tânăr de mare perspectivă. Doi ani mai târziu și-a făcut debutul în prima echipă a "diavolilor", dar nu a reușit să convingă. În stagiunile 2017-2018 și 2018-2019 a fost împrumutat, mai întâi la Palace, apoi la Fulham.
În acest sezon de Premier League, Solskjaer l-a folosit pe olandez într-o singură partidă: chiar în disputa de debut, cu Palace, pierdută de United pe teren propriu, scor 1-3. Stagiunea anterioară, Fosu-Mensah jucase în doar 136 de minute în cel mai puternic campionat al lumii.
Lider în Premier League după victoria de aseară, 1-0 pe terenul lui Burnley, United e gata de marele derby al campionatului. Duminică, "diavolii" merg pe Anfield pentru duelul cu formația campioană, Liverpool (ora 18:30, Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
IERI LA 14:38