Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Un jucător al lui Manchester United, transferat în Bundesliga. Detaliile mutării

Cristian Mihală

Actualizat 13/01/2021 la 18:25 GMT+2

Timothy Fosu-Mensah este, de astăzi, jucătorul lui Bayern Leverkusen. După ce nu a reușit să convingă la Manchester United, fundașul de 23 de ani are parte de o nouă provocare, în Bundesliga.

Fosu-Mensah, în United - Palace 1-3

Credit imagine: Eurosport

"Aspirinele" sunt pe 3 în campionatul german și visează la titlu, astfel că au nevoie de un lot cât mai competitiv. Fosu-Mensah e un jucător important din acest punct de vedere, acesta putând să joace fundaș central, apărător de bandă și chiar închizător.
Mutarea a fost oficializată azi, iar United va primi în schimbul jucătorului 1,7 milioane de euro. Fosu-Mensah a semnat un contract valabil până în 2024 cu Leverkusen.
Fosu-Mensah a confirmat și el transferul, luându-și rămas bun de la United și de la fani. "Întotdeauna în inima mea! GGMU" (n.r. Glory, Glory, Man United), a scris batavul pe Twitter.

Fosu-Mensah nu a convins la Manchester United

Produs al lui Ajax, Fosu-Mensah a fost adus în 2014 pe Old Trafford, fiind văzut un tânăr de mare perspectivă. Doi ani mai târziu și-a făcut debutul în prima echipă a "diavolilor", dar nu a reușit să convingă. În stagiunile 2017-2018 și 2018-2019 a fost împrumutat, mai întâi la Palace, apoi la Fulham.
În acest sezon de Premier League, Solskjaer l-a folosit pe olandez într-o singură partidă: chiar în disputa de debut, cu Palace, pierdută de United pe teren propriu, scor 1-3. Stagiunea anterioară, Fosu-Mensah jucase în doar 136 de minute în cel mai puternic campionat al lumii.
Lider în Premier League după victoria de aseară, 1-0 pe terenul lui Burnley, United e gata de marele derby al campionatului. Duminică, "diavolii" merg pe Anfield pentru duelul cu formația campioană, Liverpool (ora 18:30, Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo