Ajax Amsterdam a posat un mesaj pe Twitter prin care confirmă transferul marocanului. Olandezii le-au transmis celor de la Chelsea: ”Hey, Chelsea, trebuie să crezi în magia lui și se vor întâmpla lucruri minunate”, alături de un videoclip de prezentare al lui Ziyech.
Ziyech a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Ajax în sezonul 2018/2019 în care clubul olandez a ajuns în semifinalele Champions League. Marocanul a înscris 21 de goluri și a oferit 17 pase de gol. Jucătorul în vârstă de 26 de ani se află sub contract cu Ajax până în 2022. În ultimele două sezoane, Ziyech are 29 de goluri marcate și 39 de assist-uri - mai multe decât Willian și Pedro împreună.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
IERI LA 11:02
Chelsea a anunțat pe site-ul oficial transferul lui Ziyech: ”Chelsea a ajuns la un acord cu Ajax pentru Hakim Ziyech din vară. Transferul va fi finalizat de îndată ce se ajunge la un acord și cu fotbalistul și el va rămâne în Olanda pentru restul sezonului”.
Mijlocașul de 26 de ani este unul tehnic, capabil de pase extrem de dificile care pot desface apărările compacte. De asemenea, el este și un specialist al fazelor fixe, în special privind centrările de pe partea dreaptă. Mai mult, este un marcator, reușind peste 100 de goluri în toată cariera, pentru club și națională.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13