Ajax Amsterdam a posat un mesaj pe Twitter prin care confirmă transferul marocanului. Olandezii le-au transmis celor de la Chelsea: ”Hey, Chelsea, trebuie să crezi în magia lui și se vor întâmpla lucruri minunate”, alături de un videoclip de prezentare al lui Ziyech.
Ziyech a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Ajax în sezonul 2018/2019 în care clubul olandez a ajuns în semifinalele Champions League. Marocanul a înscris 21 de goluri și a oferit 17 pase de gol. Jucătorul în vârstă de 26 de ani se află sub contract cu Ajax până în 2022. În ultimele două sezoane, Ziyech are 29 de goluri marcate și 39 de assist-uri - mai multe decât Willian și Pedro împreună.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 6 ORE
Chelsea a anunțat pe site-ul oficial transferul lui Ziyech: ”Chelsea a ajuns la un acord cu Ajax pentru Hakim Ziyech din vară. Transferul va fi finalizat de îndată ce se ajunge la un acord și cu fotbalistul și el va rămâne în Olanda pentru restul sezonului”.
Mijlocașul de 26 de ani este unul tehnic, capabil de pase extrem de dificile care pot desface apărările compacte. De asemenea, el este și un specialist al fazelor fixe, în special privind centrările de pe partea dreaptă. Mai mult, este un marcator, reușind peste 100 de goluri în toată cariera, pentru club și națională.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11