Meciul dintre primele două clasate din Premier League ar fi putut avea loc pe o arenă neutră din cauza îngrijorărilor privind fanii care s-ar putea aduna în afara stadionului. Însă consiliul local din Manchester a hotărât într-un final că partida se poate disputa chiar pe Etihad. Liverpool ar putea câștiga titlul chiar mai devreme dacă City nu va învinge Chelsea, meci transmis diseară de la 22:15 în direct pe Eurosport 1.
”În urma recentelor meciudi din Premier League care au avut loc cu porțile închise, consiliul local a hotărât că acest meci se poate juca, așa cum era plănuit, de la 20:15 (ora locală) pe Etihad Stadium, pe 2 iulie”, a explicat Luthfur Rahman, președinte executiv în consiliu.
”La fel ca la toate celelalte meciuri din Premier League, această partidă se va disputa cu porțile închise, fără fani”, a precizat el. Suporterii nu au voie să meargă la meciuri și nici în apropierea stadionului în ziua meciului, aceste reguli fiind impuse din cauza pandemiei încă de la întoarcerea Premier League pe 17 iunie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Managerul lui Jurgen Klopp s-a opus categoric anterior planurilor de a organiza meciul pe o arenă neutră, declarând că preferă să joace la Manchester. Alte meciuri la care poliția ceruse anterior să se dispute pe o arenă neutră s-au jucat în cele din urmă pe stadioanele inițiale.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52