Mijlocașul spaniol de 23 de ani, Pedro Chirivella, a plecat de la Liverpool. El s-a transferat în Ligue 1 la Nantes, club care a anunțat oficial transferul.
Chirivella, cel care a fost adus de la Valencia în 2013 de Liverpool, a refuzat o ofertă de prelungire a contractului cu echipa lui Jurgen Klopp pentru încă 5 ani. Astfel, el va părăsi Premier League când actualul contract cu Liverpool va expira la finalul acestei luni.

De ce a plecat de la Liverpool

Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM O ORĂ
Chirivella a avut doar 11 apariții în prima echipă a lui Liverpool iar acesta a fost principalul motiv pentru care a ales să plece de la Liverpool. Chirivella a explicat pentru site-ul oficial al lui Nantes că oportunitatea de a juca a fost cea care l-a atras la clubul francez.
Știam de Nantes înainte să semnez, sunt un club foarte important în Franța cu o istorie grozavă. Venirea la Nantes a reprezentat o oportunitate grozavă pentru mine. Nu a fost ușor să nu joc pentru Liverpool și în prezent am nevoie să joc. Încă nu cunosc orașul dar toată lumea mi-a spus doar lucruri grozave despre el, abia aștept să văd și eu
Liverpool a confirmat la rândul ei plecarea lui Chirivella pe rețelele de socializare iar spaniolul le-a mulțumit pentru anii petrecuți pe Anfield.
FC Liverpool va reveni pe 21 iunie cu derby-ul cu Everton în care poate deveni matematic campioană! Partida va fi transmisă în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp îi cere lui Salah să fie concentrat la Paris! Ce a spus despre "răzbunarea" egipteanului
ACUM 7 ORE