Mijlocașul spaniol de 23 de ani, Pedro Chirivella, a plecat de la Liverpool. El s-a transferat în Ligue 1 la Nantes, club care a anunțat oficial transferul.
Chirivella, cel care a fost adus de la Valencia în 2013 de Liverpool, a refuzat o ofertă de prelungire a contractului cu echipa lui Jurgen Klopp pentru încă 5 ani. Astfel, el va părăsi Premier League când actualul contract cu Liverpool va expira la finalul acestei luni.

De ce a plecat de la Liverpool

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
Chirivella a avut doar 11 apariții în prima echipă a lui Liverpool iar acesta a fost principalul motiv pentru care a ales să plece de la Liverpool. Chirivella a explicat pentru site-ul oficial al lui Nantes că oportunitatea de a juca a fost cea care l-a atras la clubul francez.
Știam de Nantes înainte să semnez, sunt un club foarte important în Franța cu o istorie grozavă. Venirea la Nantes a reprezentat o oportunitate grozavă pentru mine. Nu a fost ușor să nu joc pentru Liverpool și în prezent am nevoie să joc. Încă nu cunosc orașul dar toată lumea mi-a spus doar lucruri grozave despre el, abia aștept să văd și eu
Liverpool a confirmat la rândul ei plecarea lui Chirivella pe rețelele de socializare iar spaniolul le-a mulțumit pentru anii petrecuți pe Anfield.
FC Liverpool va reveni pe 21 iunie cu derby-ul cu Everton în care poate deveni matematic campioană! Partida va fi transmisă în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 7 ORE
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42