David Moyes este noul antrenor al celor de la West Ham United! Clubul londonez a decis să-l readucă pe Moyes după demiterea lui Manuel Pellegrini, cel care a rezistat 18 luni pe banca lui West Ham.
Moyes nu a mai antrenat nicio echipă de la plecarea de la West Ham din 2018 când clubul a decis să nu-i ofere un nou contract după expirarea acelei înțelegeri. Moyes a reușit în acel sezon să o salveze pe West Ham de la retrogradare cu 2 etape înainte de finalul campionatului.
Moyes a semnat un contract pe 18 luni cu West Ham și va fi pe bancă la partida cu Bournemouth de pe 1 ianuarie. West Ham este pe locul 17 în clasament, primul deasupra liniei, cu 19 puncte după 19 etape, având o restanță contra celor de la Liverpool.
UEFA Europa Conference League
David Moyes a prefațat duelul cu FCSB! Englezul și-a aminitit de un moment "negru" din cariera sa
07/09/2022 LA 15:44
Cred că actuala echipă este mai puternică decât cea pe care am avut-o așa că abia aștept să lucrez cu acești jucători. Cred că obiectivul pe termen scurt pentru noi este să obținem victorii care să ne îndepărteze de zona greșită a clasamentului, pentru ca apoi să analizăm pe termen lung. Trebuie să ne concentrăm acum pe meciurile următoare | David Moyes
David a demonstrat în perioada scurtă petrecută la club că este capabil să obțină rezultate și credem că el va duce clubul în direcția potrivită. Suntem încântați să-l primim înapoi pe David. El știe clubul foarte bine și am construit o relație puternică iar acest lucru va fi crucial pentru munca pe care trebuie să o efectuăm astfel încât clubul să avanseze | David Sullivan, co-președinte West Ham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
West Ham, prima victorie în Premier League! Adversara FCSB-ului a scăpat de ultimul loc în campionat
28/08/2022 LA 14:54
UEFA Europa Conference League
David Moyes nu o subestimează pe FCSB în grupele Conference League! Ce spune antrenorul lui West Ham
26/08/2022 LA 14:12