Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL. Willian Jose, adus sub formă de împrumut la Wolves ca înlocuitor pentru Raul Jimenez

Cosmin Cioboata

Actualizat 23/01/2021 la 12:07 GMT+2

Willian Jose (29 de ani) a fost adus de Wolves sub formă de împrumut de la Real Sociedad până la finalul sezonului. Atacantul brazilian este așteptat să umple golul lăsat în ofensiva "lupilor" de accidentarea lui Raul Jimenez.

Conor Coady et les joueurs de Wolverhampton fêtent le but égalisateur de Raul Jimenez face à Liverpool / Premier League

Credit imagine: Getty Images

Wolves s-a chinuit în ultimele meciuri fără Raul Jimenez (29 de ani), super-marcatorul formației pregătite de Nuno Espirito Santo. Atacantul mexican a suferit o accidentare cumplită la cap în meciul cu Arsenal, disputat la finalul lunii noiembrie.
Jimenez a rămas inconștient pe gazon, după un duel aerian cu David Luiz, în debutul partidei de pe Emirates. Internaționalul mexican și-a revenit la spital și va fi nevoit să joace restul carierei cu o cască specială pe cap.
Fabio Silva, puștiul adus de Wolves de la FC Porto, l-a înlocuit pe Jimenez în centrul fazei ofensive, însă fără succes. Cel mai scump jucător transferat de "lupi" (40 de milioane de euro) nu s-a ridicat la nivelul experimentatului Raul Jimenez, motiv pentru care oficialii de pe Molinuex au decis să acționeze.

Willian Jose, adus sub formă de împrumut la Wolves ca înlocuitor pentru Raul Jimenez

Astăzi, Wolves a anunțat că Willian Jose (29 d eani) a semnat un contract sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Atacantul lui Real Sociedad ar putea rămâne definitiv în Premier League, dacă board-ul "lupilor" va activa clauza de cumpărare.
Jose a impresionat în tricoul lui Sociedad, devenind unul dintre cei mai buni marcatori din La Liga. În cele 170 de apariții bifate pentru formația bască, atacantul brazilian a marcat 62 de goluri și a oferit 15 pase decisive.
Willian Jose a ajuns în 2016 la Real Sociedad, după ce bascii le-au plătit 6 milioane de euro celor de la Maldonado, din Uruguay. Cotat la 20 de milioane de euro de transfermarkt.com, Jose a primit numărul 12 la formația pregătită de Nuno Espirito Santo și este așteptat să-și pună amprenta în Premier League.
Wolves are nevoie de o revitalizare, odată cu sosirea lui Jose. Trupa de pe Molineux n-a mai câștigat în Premier League de 6 etape și a coborât pe locul 14, la 11 puncte în spatele zonei cupelor europene.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo