Van Dijk a suferit o accidentare teribilă la ligamentele genunchiului în luna octombrie, în derby-ul cu Everton, și ar urma să rateze restul sezonului. Uriașul fundaș olandez a devenit un "stâlp de fier" în defensiva lui Jurgen Klopp, iar absența lui îi dă mari bătăi de cap managerului german.
Van Dijk va avea nevoie de luni bune pentru ca să se recupereze complet și să revină la forma inițială, dar conducătorii lui Liverpool au în continuare mare încredere că olandezul îi va ajuta în viitor, la același nivel ca până acum. Din acest motiv, șefii de pe Anfield sunt pregătiți să-i ofere un nou contract lui Van Dijk, pe o durată de 5 ani.
Potrivit CBS Sports, "cormoranii" vor începe negocierile cu fundașul olandez în luna ianuarie.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
25/01/2022 LA 05:48

Oficialii lui Liverpool, pregătiți să-i ofere un nou contract lui Van Dijk

Contractul actual al lui Van Dijk expiră abia în 2023, dar cei de la Liverpool vor să-și asigure serviciile olandezului pe termen lung și, în același timp, să-i demonstreze încă o dată cât de mult îl apreciază.
Van Dijk a fost cumpărat de Liverpool în vara anului 2018, în schimbul sumei de 84,65 milioane de euro. Și, fără doar și poate, banii cheltuiți de "cormorani", la propunerea lui Jurgen Klopp, au meritat din plin. Cu internaționalul olandez în centrul defensivei, Liverpool a cucerit primul titlu de campioană a Angliei după 30 de ani.
Van Dijk a devenit un coșmar pentru atacanții din Premier League, dar și din Champions League, competiție pe care "cormoranii" au câștigat-o în 2019, după o finală cu Tottenham. Pe lângă munca excelentă realizată în apărare, olandezul a contribuit mult și pe faza ofensivă a lui Liverpool, reușind o mulțime de goluri cu capul.
130 de apariții, 13 goluri, 6 aisst-uri și 4 trofee sunt cifrele impresionante înregistrate de Van Dijk până acum, la Liverpool.
Fără Van Dijk, Liverpool va juca diseară (ora 22:00) împotriva lui Tottenham în derby-ul etapei a 13-a din Premier League. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11