Mijlocașul lui Spurs nu a primit nici galben după ce l-a călcat pe Cesar Azpilicueta pe picior cu crampoanele. După meci, oficialii VAR - Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) au recunoscut că a fost vorba de o eroare umană a arbitrilor din camera VAR. David Coote era arbitrul principal de la Stockley Park pentru acest meci.
Lo Celso a continuat intrările dure în timpul partidei și a primit în cele din urmă cartonaș galben abia în minutul 82 după un fault asupra lui Mason Mount.

Roșu neacordat pentru Lo Celso după un fault dur

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Analistul BT Sport și fostul arbitru Peter Walton a declarat inițial că intervenția lui Lo Celso nu a fost de roșu, însă s-a răzgândit ulterior și a afirmat că argentinianul trebuia eliminat. Rămâne de văzut de ce nu s-a uitat și Michael Oliver pe reluări pe monitorul de la marginea terenului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38