Manchester United a învins joi în deplasare Partizan Belgrad cu scorul de 1-0 și este liderul grupei L în Europa League, cu 7 puncte, după două victorii și un rezultat de egalitate. În acest meci și-au făcut loc în primul 11 aliniat de Solksjaer și James Garner (18 ani) și Brandon Williams (19 ani).
Antrenorul norvegian al celor de la Manchester United spune că echipa lui a câștigat doi jucători în Premier League, ca urmare a evoluțiilor lor foarte bune în Europa League. Ole Gunnar Solksjaer a mărturisit că a fost uimit cu adevărat de modul în care cei doi tineri jucători au gestionat partida. Williams a jucat un rol esențial în asigurarea victoriei după ce a scos penalty-ul din care Anthony Martial a transformat fără emoții. Garner și Williams vor fi îndeaproape urmăriți și pot fi folosiți în meciul de duminică în deplasare cu Norwich.

Solksjaer, convins de potențialul lui Garner și Williams

Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49
"Nu vom avea parte de aceeași atmosferă în Premier League ca aceea din Belgrad și cred că jucători ca Brandon și Jimmy au crescut foarte mult din punct de vedere al încrederii în acele 90 de minute. Dacă vor reuși să evolueze așa cum au făcut-o în fața unui public intimidant, atunci nu vor avea nicio problemă în Anglia. A fost gălăgie mare, un mediu ostil, iar ei nu au fost deloc intimidați. Chiar cred că am câștigat doi jucători de Premier League în Belgrad – și nu am niciun dubiu că aș putea să încep cu ei în meciul cu Norwich", a spus antrenorul lui Mancester United pentru The Mirror.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40