Ole Gunnar Solskjaer a vorbit despre stilul de joc al lui Manchester United și elementele pe care le-a păstrat din filosofia lui Sir Alex Ferguson.
”Cred că îmi place ca echipa să aibă un stil ofensiv rapid. Vrem să atacăm rapid. Așa a fost mereu la Manchester United, mereu am fost buni pe contraatac. Dar vrem să fim și o echipă care să domine jocurile. Vrem să facem pressing și să avem multă energie. Există multe fețe la fiecare echipă și încercăm să le unim pe toate, dar asta nu se poate întâmpla peste noapte. Avem deja doi ani, jucătorii se obișnuiesc din ce în ce mai mult cu ce le cerem. Și avem calitate”, a declarat Ole.

Solskjaer, despre influența lui Bruno Fernandes

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
”De când a sosit, Bruno a fost genial. Absolut genial. Am vazut calitățile lui de lider. Are acea mentalitate de învingător. Are ceva diferit, un factor x. Cu mingea la picior, dar și atitudinea și personalitatea sa... este diferit. Este la vârsta perfectă pentru a ajunge la un club mare pentru a prelua responsabilitatea.
A fost un transfer senzațional până acum. Trebuie să spun că a avut un impact extraordinar asupra jucătorilor tineri dar și a celor cu experiență, asupra întregii echipe”, consideră Solskjaer.

Interviu Ole Gunnar Solskjaer

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11