Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ole Gunnar Solskjaer a refuzat să cumpere un fotbalist pentru că avea creastă

Nicu Savin

Publicat 31/03/2021 la 10:42 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer a făcut o dezvăluire mai puțin obișnuită. Managerul norvegian a spus că atunci când antrena în Norvegia a refuzat să mai urmărească un fotbalist promițător din cauza frezei sale.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Ole Gunnar Solskjaer a făcut o dezvăluire ciudată. Managerul lui United a recunoscut că atunci când o antrena pe Molde a fost să urmărească un jucător care se anunța foarte promițător, dar a refuzat să o mai facă din cauza frezei sale.
"M-am dus odată să văd un jucător și, în timp ce ieșea de la vestiare pe teren, am văzut că avea creastă, așa că m-am întors în Norvegia. I-am spus colaboratorului meu:„Hai să mergem acasă, nu ne mai interesează”. A fost o călătorie de explorare foarte scurtă.", a spus Solskjaer, citat de Goal.com.
Marek Hamsik, Arturo Vidal sau David Beckham sunt câțiva jucători care au avut creastă pe parcursul carierei, dar asta nu i-a împiedicat să fie printre cei mai apriciați fotbaliști la un moment dat. Evident, Solskjaer a considerat că un jucător tânăr ar trebui să iasă în evidență cu alte lucruri, nu prin felul în care își poartă părul, de aceea probabil decizia sa ciudată de la vremea respectivă.

Solskjaer are susţinere totală din partea conducerii lui Man United

Deşi nu a câştigat niciun trofeu cu Manchester United, conducerea este convinsă de faptul că el este omul potrivit pe termen lung. Potrivit The Mirror, Solskjaer va primi un nou contract de trei ani, chiar dacă nu reușește să câștige Europa League în acest sezon.
Antrenorul de 48 de ani va primi chiar şi o mărire a contractului cu 2,5 milioane de lire sterline, în prezent câştigând 7,5 milioane de lire sterline pe an.
Întrebat recent despre posibilitatea unui nou contract cu englezii, Solskjaer a declarat pentru publicația norvegiană VG: "Nu m-am gândit la asta și nu am discutat deloc despre asta. Mă concentrez doar să-mi fac treaba, iar eu trebuie să stabilizez lucrurile. Avem de muncit pentru a găsi consecvenţă în teren. Putem intra într-o criză dacă nu reuşim să câştigăm meciuri. Situaţia din interiorul echipei este una stabilă. Simţim că suntem pe drumul cel bun, iar jucătorii pun în practică ce am discutat."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo