Solskjaer a declarat că este aproape imposibil să numească un singur coleg din echipa care a câștigat tripla în 1999 pe care l-ar dori în actuala echipă. Antrenorul lui Manchester United a jucat atunci un rol important marcând golul decisiv în al treilea minut de prelungire împotriva celor de la Bayer Munchen la Barcelona, în finala UEFA Champions League, pentru a aduce trofeul pe Old Trafford.
Manchester United a avut atunci un sezon de vis, diavolii fiind deja deținătorii Cupei Angliei după o victorie cu Newcastle în finală dar și campionii Premier League. Norvegianul este acum managerul lui United după ce a fost numit permanent în acest rol vara trecută. Deși are nume precum Paul Pogba sau Bruno Fernandes, Solskjaer a dezvăluit că încă ar putea găsi loc pentru fostul căpitan al diavolilor, Roy Keane dar și pentru Paul Scholes, pe care ”l-ar aduce pe ascuns”.

Solskjaer l-ar băga în echipă pe Roy Keane

Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 7 ORE
”Nu este corect, pot să aleg doar unul?!”, a declarat Solskjaer pentru ShivNavarFoundation.
”Probabil că aș alege... pot să aleg doi? Nici măcar nu au jucat în finală. Roy Keane și Paul Scholes. Pe ei doi i-aș alege”, a continuat norvegianul. ”Nu este corect față de Cristiano Ronaldo, evident, care este cel mai bun jucător din lume. Am jucat și cu el așa că mi-ar plăcea să-l am în echipă la fel ca și pe Keane și Scholes, ce mijloc incredibil ar fi”, susține el.
Chiar și fără cei doi mijlocași de bază, United a reușit o revenire de senzație la Barcelona în finala UCL datorită golurilor marcate în prelungiri de Teddy Sheringham și Solskjaer pentru a aduce trofeul în Anglia.
”Aveam atâta încredere în propriile noastre abilități și bineînțeles managerul a avut o decizie dificilă de luat pentru că urma să joace cu Jesper Blomqvist și Ryan Giggs în aceeași echipă. Ei jucau pe stânga, e natural ca ei să intre și cred că a fost o decizie bună să-l aducă pe David Beckham la mijloc. Cred că spune totul despre ce lot bun aveam”, consideră Solskjaer.
”Dacă ar trebui totuși să aleg unul singur, l-aș alege pe Keane datorită influenței pe care o avea și cum afecta asta întreaga echipă. L-aș alege pe Roy și pe Scholes l-aș strecura probabil pe ușa din spate”, s-a amuzat Ole.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 8 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22