Ole Gunnar Solskjaer este nemulțumit de faptul că Manchester United este nevoită să joace patru meciuri în opt zile, afirmând că este ”fizic imposibil”.
Manchester United s-a calificat în finala Europa League cu 8-5 la general în fața Romei, însă diavolii vor avea acum parte de un program infernal în următoarele șapte zile.
United va juca cu Aston Villa duminică, cu Leicester marți și apoi cu Liverpool joi, duelul cu cormoranii fiind reprogramat din cauza protestelor de pe Old Trafford din weekendul trecut.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 11 ORE

Ole Gunnar Solskjaer, nemulțumit de programul lui Manchester United

”Este ceva fără precedent”, a declarat Solskjaer pentru BT Sport.
Este o decizie luată de oameni care nu au jucat niciodată fotbal la acest nivel. Este fizic imposibil pentru jucători să facă asta după ce au fost aici, să mai joace duminică, marți, joi, este imposibil.
”Nu am avut deloc noroc, dar va trebui să jucăm cât de bine putem. Avem nevoie de toată lumea în aceste meciuri și vom vedea cum vor fi toți duminică dimineața. Este o perioadă scurtă de recuperare, dar va trebui să fim pregătiți”, a precizat norvegianul.
După ce a câștigat cu 6-2 pe Old Trafford, Manchester United a pierdut cu 3-2 la Roma însă nu a avut emoții privind calificarea grație unei duble a lui Edinson Cavani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 17 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38