Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ole Gunnar Solskjaer, furios după succesul de la Roma: ”Este fără precedent!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/05/2021 la 16:02 GMT+3

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, s-a plâns de programul aglomerat din acest final de sezon pentru echipa sa.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer este nemulțumit de faptul că Manchester United este nevoită să joace patru meciuri în opt zile, afirmând că este ”fizic imposibil”.
Manchester United s-a calificat în finala Europa League cu 8-5 la general în fața Romei, însă diavolii vor avea acum parte de un program infernal în următoarele șapte zile.
United va juca cu Aston Villa duminică, cu Leicester marți și apoi cu Liverpool joi, duelul cu cormoranii fiind reprogramat din cauza protestelor de pe Old Trafford din weekendul trecut.

Ole Gunnar Solskjaer, nemulțumit de programul lui Manchester United

”Este ceva fără precedent”, a declarat Solskjaer pentru BT Sport.
Este o decizie luată de oameni care nu au jucat niciodată fotbal la acest nivel. Este fizic imposibil pentru jucători să facă asta după ce au fost aici, să mai joace duminică, marți, joi, este imposibil.
”Nu am avut deloc noroc, dar va trebui să jucăm cât de bine putem. Avem nevoie de toată lumea în aceste meciuri și vom vedea cum vor fi toți duminică dimineața. Este o perioadă scurtă de recuperare, dar va trebui să fim pregătiți”, a precizat norvegianul.
După ce a câștigat cu 6-2 pe Old Trafford, Manchester United a pierdut cu 3-2 la Roma însă nu a avut emoții privind calificarea grație unei duble a lui Edinson Cavani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Programul Premier League - 8-9 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo