Manchester United a condus cu 2-0 în meciul cu Everton de pe Old Trafford în ultima etapă din Premier League, însă echipa lui Carlo Ancelotti a reușit să revină în joc să readucă egalitatea.
Chiar dacă diavolii au revenit la conducere, Dominic Calvert-Lewin a marcat la ultima fază a partidei pentru a stabili scorul final, 3-3. De Gea a fost criticat pentru că a respins extrem de slab mingea la primul gol al echipei de pe Merseyside dar și pentru o ieșire nepotrivită la golul trei al lui Everton.
Cel mai probabil, Dean Henderson va fi portarul titular în meciul lui United cu West Ham de pe Old Trafford de marți seara și va fi interesat ce decizie va lua Solskjaer dacă Henderson va avea o evoluție bună.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Ole Gunnar Solskjaer, despre situația lui De Gea

Nu pentru prima oară, Solskjaer a fost întrebat de De Gea și a afirmat: ”Fiecare jucător trebuie să-și câștige locul de titular. Suntem un lot competitiv și asta se aplică tuturor”. Norvegianul a recunoscut că a fost dezamăgitor că Everton a marcat cu toate cele trei șuturi pe poartă pe Old Trafford.
De Gea a fost criticat și de legenda lui Manchester United, Gary Neville: ”Trebuie să iasă și să-l mănânce de viu pe atacant!”.
”David de Gea trebuie să intervină. Trebuie să fie curajos și să analizeze situația. Dacă el iese cu autoritate, nu am nicio îndoială că va câștiga duelul. El a greșit la primul gol dar și la al treilea”, a declarat analistul Sky Sports Jamie Redknapp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52