”Nu m-aș fi lăudat că eram pe locul cinci dacă am mai fi dat un gol, așa că la acest moment clasamentul nu este cea mai importantă grijă pentru că este atât de apropiat”, a declarat Solskjaer.
”Trebuie să mă asigur că jucăm bine și că legăm trei patru meciuri bune. Ce pot spune este că am condus în atât de multe meciuri și nu am putut câștiga. De șase sau șapte ori am condus cu 1-0, 2-1 sau 3-2. Ar trebui să fim mai buni în a închide aceste meciuri”, a adăugat norvegianul.
De când a fost numit manager permanent la sfârșitul lui martie, Manchester United a câștigat doar șase meciuri din 22 de partide. În această ediție de Premier League, United a câștigat patru meciuri în 14 etape.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
https://i.eurosport.com/2019/11/10/2714383.jpg
”Cred că există destule dovezi că acești băieți sunt mai aproape să câștige meciuri decât să le piardă. Ca lucrurile să meargă în favoarea noastră, trebuie să lucrăm la mai multe lucruri. Prima repriză nu a fost detsul de bună. Sunt dezamăgit pentru că toți cei care sunt convocați de obicei au rămas aici, iar tinerii au mers la Astana”, a afirmat Solskjaer.
”Nu am fost o echipă cu Villa. Ar fi trebuit să jucăm mai bine. Băieții vor învăța și se vor îmbunătăți. Câteodată tinerii nu vor fi constanți. Trebuie să fim mai uniți. Aston Villa a avut prea multe contraatacuri”, a continuat el.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Origi, spre Serie A! Dortmund ia un jucător de la City, pe modelul Sancho
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42