Contractul internaționalului uruguayan expiră în această vară, el venind la Manchester United pe termen scurt vara trecută, după ce a plecat liber de contract de la Paris Saint-Germain.
Cavani a intrat de pe bancă în victoria cu 2-0 din Europa League de la Granada însă a avut probleme serioase cu accidentările în acest sezon, marcând șapte goluri în 28 de apariții până acum.

Cavani, spre Boca Juniors?

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Însă atât tatăl său cât și fostul său coleg de la Manchester United, Marcos Rojo, au declarat că atacantul dorește să se transfere la Boca Juniors, în Argentina.
Jurnalitul italian Fabrizio Romano a informat că Boca Juniors i-a oferit lui Cavani un contract valabil pe doi ani, însă Manchester United vrea să îl păstreze pentru încă un sezon.
”Sunt în contact constant cu Edi, bineînțeles, avem un dialog deschis. Încă nu știe ce vrea să facă sezonul viitor iar eu nu am o problemă cu asta”, a declarat Solskjaer.
”Nu a fost un an ușor, nici pentru el, nici pentru restul lumii, așa că are nevoie de timp pentru a lua o decizie”, a adăugat norvegianul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40