Articol scris de Romeo Ene
Italienii şi-ar dori ca Giroud să vină din postura de jucător liber de contract, iar aceştia se pregătesc să-i facă o ofertă atacantului de la Chelsea, potrivit Goal.com.
Giroud îşi încheie contractul cu regina Europei într-o lună şi nu există vreun semn că şi l-ar putea reînnoi. Atacantul de 34 de ani, care a contribuit la clasarea lui Chelsea în primele 4 din Premier League şi la câştigarea Ligii Campionilor, este pe lista lui AC Milan, vicecampioana Italiei.
Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50

Olivier Giroud, pe lista Milanului

Oficialii lui Milan urmează să se întâlnească cu reprezentanţii lui Giroud la sfârşitul acestei săptămâni pentru a încheia un acord, conform aceleiaşi surse. Stefano Pioli, tehnicianul "rossonerilor" îşi doreşte un plus de experienţă în echipa sa, ţinând cont că pentru Milan urmează prima participare în grupele UEFA Champions League din ultimele 7 sezoane.
Giroud este o ţintă importantă pentru italieni, aceştia considerând că atacantul mai are multe de arătat la cel mai înalt nivel, deşi nu a fost un jucător exponenţial pentru Chelsea în ultimele două sezoane. Tuchel a vorbit despre situaţia lui Giroud în februarie, insistând asupra faptului că o decizie finală cu privire la viitorul său nu a fost luată încă, dar germanul a apreciat evoluţiile acestuia.
"Este unul dintre cele mai bune vârfuri de careu, este puternic din punct de vedere fizic, are o primă atingere incredibilă de balon. Este un jucător-cheie, are un impact uriaş într-un mod cât se poate de pozitiv în echipa noastră. Aşa că sunt foarte fericit că este aici, iar la finalul sezonului, vom lua decizii, dar momentan este prea devreme.", spunea Tuchel în luna februarie.
Olivier Giroud a înscris 39 de goluri în 119 partide pentru Chelsea în toate competiţiile din momentul în care a sosit pe Stamford Bridge de la Arsenal, în ianuarie 2018. 11 dintre aceste reuşite au venit în acest campionat care tocmai s-a încheiat, însă a evoluat titular în doar 12 partide, fiind rezervă neutilizată la finala Ligii Campionilor de sâmbătă, câştigată de echipa sa cu 1-0.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Record fantastic: Chelsea are deja 17 marcatori diferiți în acest sezon
05/11/2021 LA 12:25
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
23/10/2021 LA 14:02