Giroud a ajuns la Chelsea de la rivala Arsenal în ianuarie 2018 iar francezul de 33 de ani a înscris trei goluri în 13 meciuri în toate competițiile în acest sezon, el jucând mai des la începutul anului cât a fost accidentat Tammy Abraham.
”De când m-am întors la Chelsea, Olivier a fost foarte bun, un profesionist”, a declarat Frank Lampard.
”Are calități extraordinare prin care ne ajută atât pe teren cât și în afara lui, nu numai cu talentul său dar și cu exemplul pe care îl dă tinerilor în fiecare zi, prin dedicarea sa. Sunt foarte mulțumit că va rămâne”, a continuat Lampard.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Caballero, care a venit de la Manchester City în 2017, a jucat în nouă meciuri în acest sezon. ”Am încredere în Willy, se antrenează cum trebuie și este un mare profesionist. Și-a arătat calitatea când a jucat iar experiența sa este foarte importantă în vestiar”, a afirmat Lampard.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38