Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olivier Giroud și Willy Caballero au semnat prelungirea contractelor cu Chelsea

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/05/2020 la 09:20 GMT+3

Olivier Giroud și Willy Caballero au semnat prelungirea pe un an cu Chelsea, până la sfârșitul sezonului 2020/2021.

Olivier Giroud (Chelsea) buteur face à Tottenham en Premier League

Credit imagine: Getty Images

Giroud a ajuns la Chelsea de la rivala Arsenal în ianuarie 2018 iar francezul de 33 de ani a înscris trei goluri în 13 meciuri în toate competițiile în acest sezon, el jucând mai des la începutul anului cât a fost accidentat Tammy Abraham.
”De când m-am întors la Chelsea, Olivier a fost foarte bun, un profesionist”, a declarat Frank Lampard.
”Are calități extraordinare prin care ne ajută atât pe teren cât și în afara lui, nu numai cu talentul său dar și cu exemplul pe care îl dă tinerilor în fiecare zi, prin dedicarea sa. Sunt foarte mulțumit că va rămâne”, a continuat Lampard.
Caballero, care a venit de la Manchester City în 2017, a jucat în nouă meciuri în acest sezon. ”Am încredere în Willy, se antrenează cum trebuie și este un mare profesionist. Și-a arătat calitatea când a jucat iar experiența sa este foarte importantă în vestiar”, a afirmat Lampard.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo