Noul stadion al celor de la Tottenham nu are un nume comercial la aproape 1 an de la deschidere. Însă acest lucru este aproape să se schimbe: Daily Mail anunță că gigantul Amazon a intrat în cursă și a devenit principalul favorit!
Alături de Amazon, cei de la Nike sunt în cursă pentru a da numele arenei pentru o perioadă de 10 ani. Conform jurnaliștilor englezi, Daniel Levy solicită o sumă imensă pentru a ceda numele arenei: 250 de milioane de lire (aproximativ 290 de milioane de euro) pentru perioada de 10 ani.
În acest moment, arena este cunoscută sub numele de Tottenham Hotspur Stadium. Cei de la Nike sunt sponsorul pentru echipament al lui Tottenham, în timp ce Amazon filmează în prezent un documentar cu trupa lui Jose Mourinho.
Fotbal
Marea finală! Tu decizi cine este cel mai bun executant de lovituri libere din istorie.
16/04/2020 LA 05:09

Averea i-a crescut cu 24 de miliarde de dolari

CEO-ul celor de la Amazon, Jeff Bezos, deține în continuare 11% din companie iar acțiunile acesteia au crescut enorm în timpul pandemiei în care lumea s-a aflat în izolare sau carantină.
Bezos, cel care este cel mai bogat om din lume începând cu 2017, are o avere cu 24 miliarde de dolari mai mare, o creștere cu aproximativ 20% de la începutul pandemiei de coronavirus. Conform Forbes, averea lui Bezos în prezent este de 138 de miliarde de dolari.
Când a început pandemia de coronavirus, Bezos a evitat pierderile după ce a vândut o mare parte din acțiunile sale. Conform Bloomberg, Bezos este unul dintre puținii miliardari care au înregistrat o creștere a averii în această perioadă. În schimb, francezul Bernard Arnault a pierdut 30.8 miliarde de dolari în aceeași perioadă.
Marți, 14 aprilie, Amazon a avut un preț record per acțiune astfel că, pentru prima dată, compania a fost evaluată la peste 1.000 de miliarde de dolari.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37