În vârstă de 51 de ani, Paul Merson a deturnat orice posibilitate confirm căreia sezonul lui Manchester City ar putea fi considerat mai bun decât al viitoarei campioane, Liverpool, chiar și în cazul în care echipa lui Guardiola va câștiga orice alt titlu pus în joc și va încheia pe locul secund în clasament.
Vorbind pentru The Debate, Merson este de părere că a fi sigur de titlu în Premier League atât de devreme în sezon este o reușită mai mare decât a cuceri trofeul Champions League, și crede de asemenea că orice alt trofeu pus în joc în Anglia vine ca un bonus pentru echipele din EPL.

Manchester City nu poate avea un sezon mai bun decât al lui Liverpool – Merson

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 18 ORE
În acest moment, Liverpool are un avantaj de 22 de puncte în fruntea clasamentului și sunt tot mai aproape de a câștiga titlul în Premier League după 30 de ani. Manchester City, pe de altă parte, se află într-o poziție bună de a se califica mai departe în Champions League după ce a învins Real Madrid pe Bernabeu cu 2-1. Băieții lui Pep Guardiola au cuceritduminică pentru a treia oară la rând Cupa Ligii Angliei.
Poate avea Manchester City un sezon mai bun decât al lui Liverpool? Nu poate. Nu are cum. Liverpool nu a mai câștigat titlul în Premier League de 30 de ani. Când câștigi Premier League, știi că te-ai descurcat grozav timp de 38 de partide, săptămână de săptămână. Uneori îți dă bătăi de cap, dar trebui să te ridici și să continui să te lupți. Liverpool a câștigat Champions League pierzând mai multe partide decât au făcut în Premier League sezonul trecut. Cum au putut face asta? Asta spune totul despre ei. Premier League este competiția cel mai greu de câștigat.
În vârstă de 51 de ani, Paul Merson s-a retras din cariera de fotbalist profesionist în vara anului 2017, iar ultima echipă la care a evoluat este Caerau Ely FC. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru Arsenal, Brentford, Middlesbrough, Aston Villa, Portsmouth, Walsall.
  • 257 de meciuri, 54 de goluri și 5 pase decisive a avut Paul Merson la Arsenal
  • 6 trofee a câștigat Paul Merson cu Arsenal
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
IERI LA 08:18
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47