Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oscar, chemat de David Luiz și Willian la Arsenal! Starul brazilian i-a refuzat

Cosmin Cioboata

Publicat 15/09/2020 la 12:45 GMT+3

Oscar a fost contactat de David Luiz și Willian în această vară pentru a veni la Arsenal, însă starul brazilian i-a refuzat pe cei doi conaționali. Oscar a explicat că, dacă va reveni în Europa, va evolua tot la Chelsea, echipa alături de care a cucerit două titluri în Premier League.

David Luiz, fundașul lui Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a început excelent noul sezon. Trupa lui Mikel Arteta a câștigat Supercupa Angliei în fața lui Liverpool, apoi s-a distrat cu Fulham în prima etapă din Premier League, scor 3-0.
Willian este unul dintre jucătorii aduși de "tunari" în această vară, liber de contract. Pe Emirates, atacantul brazilian s-a reîntâlnit cu David Luiz, fostul său coechipier de la Chelsea. Într-un interviu oferit recent, Oscar, în prezent la Shanghai SIPG (China), a mărturisit că Willian și Luiz, foștii săi colegi de pe Stamford Bridge, l-au chemat la Arsenal.
Oscar a refuzat oferta celor doi, spunând că vrea să-și ducă la bun sfârșit aventura din China. Mai mult, mijlocașul de 29 de ani a anunțat că, dacă va mai reveni vreodată în fotbalul european, o va face tot la Chelsea, echipa alături de care a bifat cele mai mari performanțe.

Oscar a refuzat să meargă la Arsenal: "Chelsea rămâne prima mea variantă"

În același timp, Oscar ia în calcul și o posibilă aventură în Serie A:
"M-au sunat (n.r. - David Luiz și Willian). Încă ținem legătura. Mi-au spus: 'Vino la Arsenal'. Dar pentru mine este puțin mai dificil. Am contract cu Shanghai, este cam greu să plec. Chiar mi-aș dori să revin în Europa. Dar nu acum. Momentan sunt în China și vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit.
Bineînțeles, primul club pe care îl voi alege, dacă mă voi întoarce în fotbalul european, va fi Chelsea. Acolo am construit o istorie frumoasă. De asemenea, există câteva echipe din Italia la care mi-ar plăcea să ajung, precum Inter și Milan. Deci mă gândesc și la campionatul Italiei, dacă voi reveni în Europa.", a spus Oscar, pentru Fox Sports Brasil.

Oscar, de două ori campion în Premier League cu Chelsea

Oscar a evoluat la Chelsea în perioada 2012-2017, reușind să înscrie 38 de goluri și să ofere 37 de assist-uri în 203 apariții. Starul brazilian a cucerit 4 trofee alături de formația de pe Stamford Bridge: 2 titluri în Premier League (2014/2015, 2016/2017), o Cupă a Ligii (2014/2015) și UEFA Europa League (2012/2013).
De-a lungul carierei, Oscar a mai jucat la Sao Paulo și Internacional, în țara sa natală. Mijlocașul a fost cumpărat în urmă cu 3 ani de Shanghai SIPG de la Chelsea, în schimbul a 60 milioane de euro. Oscar a adunat 48 de selecții la naționala Braziliei, reușind să înscrie de 12 ori.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo