Arsenal este disperată să scape de Mesut Ozil. Faptul că nu intră în vederile lui Arteta, dar mai ales salariul său uriaș, de 350.000 de £ pe săptămână, sunt motivele pentru care jucătorul nu mai este dorit la echipa din nordul Londrei.
Ozil nu pare dispus să renunțe la ultimul său an de contract și nici să accepte o reducere a salariului. Decizia acestuia a fost aprobată zilele trecute de Roy Keane, fostul mare jucător de la Man United, care i-a dat dreptate mijlocașului în această problemă. Cum este aproape imposibil să se găsească un club care să-i plătească acest salariu el va rămâne cel mai probabil la echipă și în sezonul viitor.
https://i.eurosport.com/2020/07/21/2853277.jpg
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 19 ORE

Ozil va pleca de la Arsenal gratis în vara viitoare

Agentu său, Erkut Sogut, a dezvăluit că Ozil va rămâne la Arsenal, dar la finele sezonului viitor va semna cu altă echipă din postura de jucător liber de contract.
"Nu cred că va fi nici o schimbare în cazul lui Mesut Ozil până în vara anului 2021. Are contract, nu se schimbă nimic și va rămâne la Arsenal", a declarat impresarul pentru cotidianul turc Fanatik.
"Există 90% șanse ca în vara viitoare Ozil să plece la o altă echipă. Poate va pleca în Asia, Statele Unite, Turcia. Vom vedea.", a adăugat Sogut.
Ozil a ajuns la Arsenal în 2013, iar în cei 7 ani petrecuți la clubul londonez a câștigat 3 titluri în FA Cup. Mijlocașul german de origine turcă a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipă în trecut, dar de la venirea lui Mikel Arteta a fost trecut pe linie moartă. După reluarea campionatului, Mesut Ozil nu a fost folosit nici măcar un minut de tehnicianul spaniol și viitorul său la Arsenal este ca și compromis.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42