Este aproape sigur că Mesut Ozil nu va mai juca la Arsenal, dar condițiile despărțirii continuă să fie o enigmă deocamdată. Mijlocașul de 32 de ani are oferte concrete de la Fenerbahce și DC United, iar în ultimele zile s-a scris că acesta a ajuns la un acord de principiu cu gruparea turcă.
Atât Ozil, cât și Arsenal și-ar dori ca despărțirea să se facă în această iarnă, doar că totul se învârte în jurul banilor. Oficialii de pe Emirates sunt dispuși să-i dea drumul jucătorului acum, dar acesta nu vrea să renunțe la bani pe care i-ar mai avea de încasat până în vară, când contractul său va expira.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
IERI LA 10:39
Ozil are cel mai mare salariu de la Arsenal: 350.000 de £ pe săptămână, ceea ce înseamnă că până la vară acesta va mai încasa aprozimativ 7,2 milioane de £.

Ozil vrea bani de la Arsenal și după plecarea de pe Emirates

Potrivit presei din Albion, reprezentanții lui Ozil le-au propus conducătorilor "tunarilor" o variantă de compromis, care ar fi, evident, în favoarea fotbalistului. Mai exact, clubul trebuie să îl lase pe Ozil să plece acum, dar să-i plătească și salariul complet până la finalul contractului.
Singurul avantaj pentru Arsenal ar fi că plata ar urma să fie făcută eșalonat, până la mijlocul lui 2023. Ozil ar urma să încaseze câte 68.000 de £ săptămânal încă 2 ani și jumătate, lucru greu de crezut că ar putea fi acceptat de cei de la Arsenal.
Așa cum a declarat și Mikel Arteta recent, soarta lui Ozil va fi hotărâtă în următoarele zile, fiind aproape sigur că germanul nu va mai juca pentru echipa din nordul Londrei.
  • Ozil a ajuns la Arsenal în 2013, când "tunarii" i-au plătit 50 de milioane de € lui Real Madrid în schimbul său.
  • În tricoul londonezilor, Ozil a jucat 254 de meciuri, marcând 44 de goluri și oferint 77 de pase decisive.
  • 6 trofee a câștigat Ozil cu Arsenal: 4 Cupe ale Angliei și 2 Supercupe ala Angliei
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG și Spurs pregătesc shimbul iernii! Barca face orice să scape de Dembele
20/01/2022 LA 16:55