Pandemia de coronavirus a lovitur puternic echipele din Premier League, iar unul dintre cele mai afectate cluburi este echipa antrenată de Jose Mourinho. Conducerea lui Tottenham a decis că trebuie să ia măsuri drastice pentru a trece cu bine peste dificultățile financiare uriașe. Astfel, clubul londonez s-a împrumutat de la banca de stat a Angliei nu mai puţin de 175 de milioane de lire sterline (n.r 194 de milioane de euro).
Ocupanta locului 8 în Premier League încearcă astfel să se repună pe picioare din punct de vedere al banilor. Din păcate pentru londonezi, această sumă nu este una care să-i liniștească asta pentru că nu acoperă nici măcar pierderile apărute din cauza absenței fanilor pe stadioane pentru meciurile rămase de disputat în prima ligă din Anglia.
Tottenham a primit sprijin din partea băncilor. Echipa londoneză a fost eligibilă pentru a avea o rată a dobânzii de numai 0.5%. "Am condus întotdeauna acest club pe o bază comercială de sine stătătoare", a declarat preşedintele clubului, Daniel Levy.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe 17 iunie, în direct la Eurosport 1, iar Liverpool va avea șansa istorică să cucerească titlul după o pauză de 30 de ani. Bucuria "cormoranilor" ar putea avea loc la Manchester, în fieful marii rivale, United, chiar dacă trupa lui Klopp nu are meci împotriva "diavolilor". Unele echipe ar putea juca partidele de "acasă" pe teren neutru, cazul lui Liverpool.
O altă partidă văzută cu un factor de risc ridicat din cauza posibilității adunării fanilor la arenă este derbyul nordului Londrei. Mai ales că, după ce City a fost suspendată de UEFA și nu va avea voie să joace în cupele europene în următoarele două sezoane, locul 5 din Anglia va duce foarte probabil în preliminariile Ligii Campionilor (dacă TAS nu întoarce decizia forului continental privind suspendarea "cetățenilor"). Primarul Londrei a vorbit deja despre teama că lucrurile ar putea scăpa de sub control la Tottenham - Arsenal, astfel că există posibilitatea ca disputa să nu aibă loc în Londra, deși ambele formații sunt din capitala Angliei.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32