Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paradox: suspendarea din UEFA Champions League nu o va afecta financiar pe Man City

Sebastian Ujica

Actualizat 21/02/2020 la 10:06 GMT+2

Un expert în finanțele din fotbal e convins că Manchester City nu va fi nevoită să-și vândă vedetele chiar dacă apelul la TAS va fi respins.

2:0 gegen West Ham: Souveräner Auftritt von City

Credit imagine: SID

Manchester City nu va fi forțată să vândă vedetele echipei dacă suspendarea de 2 ani din cupele europene va fi menținută după apelul la TAS, iar campioana ultimilor 2 ani din Anglia va putea chiar să transfere în continuare jucători importanți. Este concluzia unui expert de top în finanțele din fotbal, Kieran Maguire.
Cei de la Manchester City sunt încrezători că suspendarea va fi anulată la apelul de la TAS, însă cei de la City sunt nevoiți să planifice și în cazul în care suspendarea rămâne valabilă. Iar veștile sunt bune pentru fanii lui City.

Suspendarea nu o afectează atât de mult

O suspendare din cupele europene va duce la pierderea unei surse importante de venit pentru Manchester City. Ceea ce a creat percepția că City va fi nevoită să renunțe la jucători pentru a nu avea pierderi în continuare care să ducă la o nouă suspendare din cauza Fair-Play-ului Financiar. Însă expertul în finanțele sportive, Kieran Maguire, a explicat pentru Daily Mail de ce situația nu este atât de gravă din acest punct de vedere.
Manchester City nu va fi nevoie să vândă jucătorii. De fapt poate fi chiar în beneficiul lor să nu fie calificați în Europa pentru că Fair-Play-ul Financiar are o limită de 30 de milioane pierderi pe o perioadă de 3 ani, în timp ce limita Premier League este de 105 milioane de lire
Cu alte cuvinte, Manchester City nu ar fi afectată dacă în cei 2 ani în afara cupelor europene ar fi pe minus în ceea ce privește raportul financiar
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo