Manchester City nu va fi forțată să vândă vedetele echipei dacă suspendarea de 2 ani din cupele europene va fi menținută după apelul la TAS, iar campioana ultimilor 2 ani din Anglia va putea chiar să transfere în continuare jucători importanți. Este concluzia unui expert de top în finanțele din fotbal, Kieran Maguire.
Cei de la Manchester City sunt încrezători că suspendarea va fi anulată la apelul de la TAS, însă cei de la City sunt nevoiți să planifice și în cazul în care suspendarea rămâne valabilă. Iar veștile sunt bune pentru fanii lui City.

Suspendarea nu o afectează atât de mult

Premier League
GE-NI-AL! Ce i-a scris Laporte lui Haaland pe mingea luată ca suvenir după tripla cu United
IERI LA 08:11
O suspendare din cupele europene va duce la pierderea unei surse importante de venit pentru Manchester City. Ceea ce a creat percepția că City va fi nevoită să renunțe la jucători pentru a nu avea pierderi în continuare care să ducă la o nouă suspendare din cauza Fair-Play-ului Financiar. Însă expertul în finanțele sportive, Kieran Maguire, a explicat pentru Daily Mail de ce situația nu este atât de gravă din acest punct de vedere.
Manchester City nu va fi nevoie să vândă jucătorii. De fapt poate fi chiar în beneficiul lor să nu fie calificați în Europa pentru că Fair-Play-ul Financiar are o limită de 30 de milioane pierderi pe o perioadă de 3 ani, în timp ce limita Premier League este de 105 milioane de lire
Cu alte cuvinte, Manchester City nu ar fi afectată dacă în cei 2 ani în afara cupelor europene ar fi pe minus în ceea ce privește raportul financiar
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
IERI LA 19:05
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
03/10/2022 LA 13:58