Eriksen a ajuns în această iarnă la Inter Milano, după ce italienii le-au plătit celor de la Tottenham suma de 20 milioane de euro. Într-un interviu acordat recent pentru BBC Sport, mijlocașul danez a recunoscut că relația dintre el și club s-a răcit foarte tare după ce și-a exprimat dorința de a pleca la altă echipă:
"În ultimii ani, situația mea din Anglia a fost foarte agitată. După ce am anunțat în vară că îmi doresc să plec de la Tottenham, lucrurile au luat o întorsătură uriașă. Lumea mă oprea pe stradă să-mi spună 'Când pleci? Mulțumim, baftă și la revedere!'. Dar eu eram încă acolo, nu plecasem nicăieri. Întreaga situație era destul de ciudată. Faptul că acum sunt într-un loc nou înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales pentru moralul meu. Aici pot să o iau de la capăt.
În campionatul Angliei, când contractul tău este scurt, toată lumea se așteaptă să pleci imediat. Ultimele 30 de meciuri au fost de la revedere, așa s-au simțit. Parcă eram oaia neagră a echipei. Am fost învinuit pentru multe lucruri, eram considerat jucătorul cel rău din vestiar. În final, am fost sincer și le-am spus celor de la Tottenham tot ce mă deranja.", a spus Eriksen pentru BBC Sport.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
https://i.eurosport.com/2019/08/06/2651001.jpg

Eriksen, privit cu mari speranțe de italieni

Christian Eriksen a evoluat timp de 6 sezoane și jumătate pentru Tottenham, fiind o piesă extrem de importantă din angrenajul formației londoneze. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat radical în ultimul an, în special după ce danezul a refuzat prelungirea contractului cu Tottenham. După acel moment, Mauricio Pochettino, fostul tehnician al lui Spurs, l-a lăsat tot mai des pe bancă, lucru de care Eriksen a fost vizibil deranjat.
Eriksen a debutat deja la Inter, unde a avut parte de o primire impresionantă. Italienii au mare încredere că mijlocașul de 27 de ani îi poate ajuta în drumul lor către primul Scudetto din ultimii 10 ani. Următorul meci al formației lui Conte va fi duminică, contra rivalei din oraș, AC Milan.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34