13 penaltyuri a primit trupa lui Solskjaer în acest sezon (record egalat de când există Premier League), iar adversarilor formației de pe Old Trafford li s-au anulat 7 goluri, cu VAR-ul. Aseară, în disputa Palace - United 0-2, gazdelor nu li s-a acordat golul lui Ayew, pentru un offside milimetric.

United, ajutată de arbitri cu Palace

A fost picătura care a umplut paharul pentru Steve Parish, care nu înțelege cum faultul lui Lindelof la Zaha în careu nici măcar nu a fost analizat de tehnologia video, după ce centralul meciului nu a dictat penalty.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 2 ORE
"E VAR-ul stricat? Serios întreb. Cum se pot uita minute întregi până să ia o decizie la "hențul" lui Sakho, pentru ca la Zaha nici măcar să nu se ia în calcul penalty în favoarea noastră. Și fanii cu un singur ochi ai lui United știu ce s-a întâmplat", a tunat Steve Parish, chairmanul lui United, conform Daily Mail.
Faza la care Palace a cerut penalty în disputa cu United
Supărarea celor de la Palace e complet îndreptățită, în contextul în care și legenda lui United, Rio Ferdinand, a admis că formația londoneză merita lovitură de la 11 metri la faultul lui Lindelof.
"Este penalty. Dar Wilfried este foarte rapid, e unul dintre cei mai faultați jucători din lume, iar arbitrul probabil nu a văzut foarte bine contactul", a spus fostul fundaș central la BT Sport.
Manhcester United e în acest moment în afara locurilor de Champions League, dar programul o ajută, în contextul în care între Chelsea - locul 3 - și formația de pe Old Trafford e o diferență de doar un punct. Cele două formații sunt intercalate de Leicester, dar programul îi ajută pe Pogba&Co.

Cu cine mai au de jucat ocupantele locurilor 3, 4 și 5 din Premier League

Chelsea (63 puncte)
Liverpool (deplasare)
Wolverhampton (acasă)
Leicester (62 puncte)
Tottenham (deplasare)
Manchester United (acasă)
Manhcester United (62 puncte)
West Ham (acasă)
Leicester (deplasare)
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 5 ORE
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 9 ORE