Adus în 2014 pe Stamford Bridge de la Hajduk Split, pentru 5 milioane de euro, croatul ajuns între timp la 25 de ani nu a apucat să debuteze pentru formația din Premier League.
Rând pe rând a fost împrumutat la Elche, Monaco, Milan, Spartak Moscova, pentru ca din 2018 să evolueze la Atalanta. La formația lui Gasperini a devenit un titular incontestabil, iar forma sa deosebită i-a permis echipei din Bergamo să obțină o calificare istorică în grupele Champions League.
Cu 10 goluri în 55 de meciuri pentru Atalanta, lui Pasalic îi expiră în vară împrumutul. Doar că italienii au dorit cu orice preț să îl țină, astfel că i-au făcut o ofertă tentantă lui Chelsea: 15 milioane de euro. Potrivit The Guardian, Lampard a fost chestionat cu privire la oportunitatea de a-l vinde pe croat, iar tehnicianul și-a dat acordul, considerând că are destui mijlocași de valoare în lot. În plus, formația de pe Stamford Bridge a rezolvat deja transferul lui Hakim Ziyech, de la Ajax, pentru 40 de milioane de euro, astfel că lui Pasalic i-ar fi fost greu să își găsească un loc la Chelsea.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 12 ORE
Pasalic a marcat golul decisiv al Atalantei în victoria din acest weekend, 2-1 cu Roma, lucru care a consolidat poziția ocupată în campionat: locul 4, cu 6 puncte peste formația de pe Olimpico. Croatul a ajuns în acest sezon de Serie A la 5 goluri, reușind să trimită și 4 pase decisive pentru colegii săi. Cifrele sale nu sunt neapărat impresionante, dar trebuie avut în vedere faptul că Gasperini îl distribuie de multe ori și în rolul de închizător.
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
IERI LA 16:55
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16