Internaționalul elvețian de 27 de ani a fost implicat într-un conflict cu fanii după ce le-a adresat injurii în timpul unei schimbări pe Emirates iar antrenorul Unai Emery a decis să ia banderola de căpitan.
Deși Emery a sugerat că Xhaka ar putea să nu mai joace niciodată pentru Arsenal, antrenorul lui Nice, Vieiera, este mai tolerant.
”Îmi pare rău pentru el pentru că a fost căpitanul și trece printr-o perioadă mai dificilă la Arsenal. Cred că trebuie să ne amintim că a realizat multe de când este la Arsenal și merită mult respect”, a declarat Vieira.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2712592.jpg
”Când nu joci cum ai vrea, începii să devii nemulțumit de tine. Și câteodată faci lucruri pe care le regreți. Cred că este greu pentru el, mulți foști fotbaliști au sărit să-l critice și au fost foarte negativi – e ușor să faci asta”, consideră francezul.
”Știu cât de bun este și că va trece peste această perioadă dificilă pentru că este un om puternic și un jucător bun. Va demonstra cât de bun este”, a afirmat Vieira.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 14 ORE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 18 ORE