Internaționalul elvețian de 27 de ani a fost implicat într-un conflict cu fanii după ce le-a adresat injurii în timpul unei schimbări pe Emirates iar antrenorul Unai Emery a decis să ia banderola de căpitan.
Deși Emery a sugerat că Xhaka ar putea să nu mai joace niciodată pentru Arsenal, antrenorul lui Nice, Vieiera, este mai tolerant.
”Îmi pare rău pentru el pentru că a fost căpitanul și trece printr-o perioadă mai dificilă la Arsenal. Cred că trebuie să ne amintim că a realizat multe de când este la Arsenal și merită mult respect”, a declarat Vieira.
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2712592.jpg
”Când nu joci cum ai vrea, începii să devii nemulțumit de tine. Și câteodată faci lucruri pe care le regreți. Cred că este greu pentru el, mulți foști fotbaliști au sărit să-l critice și au fost foarte negativi – e ușor să faci asta”, consideră francezul.
”Știu cât de bun este și că va trece peste această perioadă dificilă pentru că este un om puternic și un jucător bun. Va demonstra cât de bun este”, a afirmat Vieira.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25