Lommel devine astfel al treilea club din Europa deținut de City Football Group alături de Manchester City și Girona. Conform Daily Mail, CFG vor scăpa clubul de atoria de 20 milioane de euro odată cu preluarea și mai caută în prezent și alte oportunități de achiziție în ciuda crizei COVID-19.
”Belgia este una dintre cele mai importante țări din Europa din punct de vedere fotbalistic, acest lucru fiind demonstrat și de succesul echipei naționale și de dezvoltarea unor jucători de clasă mondial. Pe unii dintre ei îi știm foarte bine, precum Kevin De Bruyne sau Vincent Kompany”, a declarat președintele lui City, Ferran Soriano.
”Această investiție face parte din strategia noastră pe termen lung prin care vrem să fim prezenți în țările cheie în lumea fotbalului, unde vrem să dezvoltăm talente. Am fost atrași de cultura de la Lommel, de bazele de antrenamente dar și de angajamentul față de tinerele talente de acolo și vrem să ajutăm clubul să evolueze”, a adăugat el.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 12 ORE
CFG este prima corporație multinațională din fotbal, care deține, singură sau alături de alte entități, contractele a peste 200 de fotbaliști. Alte câteva sute de tineri, aleși cu atenție, joacă în echipele de tineret ale CFG. City Football Group este deținută la rândul ei de Abu Dhabi United Group, o companie de investiții care aparține Șeicului Mansour, membru al familiei regale din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.
Din familia CFG fac parte Manchester City (Anglia), New York City (SUA), Melbourne City (Australia), Yokohama F. Marinos (Japonia), Montevideo City (Uruguay), Girona (Spania), Lommel (Belgia), Sichuan Jiuniu (China), Mumbai City (India).
Întreaga poveste a conglomeratului City Football Group poate fi citită AICI.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 15 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 17 ORE