Fanii lui Manchester United, nemulțumiți că actualii patroni au forțat clubul să plătească până acum 1,5 miliarde de lire în datorii și nu au investit deloc din propriile buzunare, au organizat un protest masiv la Old Trafford și au forțat amânarea meciului cu Liverpool.
Acum președintele Joel Glazer s-a angajat să se implice mai mult și să comunice mai eficient cu fanii clubului dar și să investească în stadionul Old Trafford. Acesta a publicat o scrisoare deschisă vineri.

Promisiunile familiei Glazer

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 3 ORE
Organizația fanilor diavolilor - Manchester United Supporters Trust (MUST) - a informat că ”este nevoie de o schimbare majoră iar clubul trebuie să acționeze acum” și a elaborat un plan în cinci puncte într-o scrisoare deschisă către conducerea clubului.
Glazer a răspuns, afirmând că ”a citit cu atenție toată scrisoarea” și că și-a dat seama de pasiunea și dragostea fanilor pentru club.
”Am fost impresionat de anumite părți ale scrisorii, pentru că ați explicat foarte clar de ce implicarea noastră în Super Ligă v-a înfuriat. Aș vrea să îmi cer scuze pentru greșelile care au fost făcute. Recunosc că este nevoie de schimbare și să ne consultăm mai mult cu voi privind mai multe probleme, inclusiv competițiile în care jucăm”, a afirmat Glazer.
”Recunoaștem importanța implicării fanilor în procesul de decizie la toate nivelurile clubului și suntem deschiși la discuții constructive privind cum am putea să impunem acest principiu”, a adăugat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 5 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 6 ORE