Leeds a promovat în prima ligă engleză, după 16 ani în care a trecut prin "furcile caudine" ale Championship. Cu Marcelo Bielsa la timonă, s-a creat o nouă "gaşcă nebună", iar aşteptările pentru primul sezon de Premier League de după promovare sunt mari.
Leeds vrea să îşi mărească stadionul, dar se gândeşte şi la transferuri de marcă, astfel încât să nu aibă emoţii în privinţa retrogradării. Golgheterul lui Celtic va fi cel mai scump jucător din istoria lui Leeds, dar patronul clubului mai pariază pe un atacant.
Edinson Cavani (33) rămâne liber de contract, după ce nu şi-a prelungit înţelegerea cu PSG, iar Andrea Radrizzani vrea să îl aducă în Premier League, evident, dacă şi Bielsa şi-l doreşte. Uruguayanul e o adevărată maşinărie de goluri (78 reuşite în 104 de partide la Napoli şi 138 de goluri în 200 de meciuri la PSG) şi cu siguranţă mai are de spus un cuvânt în fotbalul mare.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
"Cavani are mare calitate, se poate adapta aici. Ne-am gândit la el, dar încă nu am discutat cu Bielsa. E liber de contract şi e o variantă interesantă", a spus Andrea Radrizzani pentru Sky Sport Italia.

Ibrahimovic a fost aproape de Leeds

Nu e prima oară când patronul italian al lui Leeds visează la unul dintre cei mai mari atacanţi ai ultimului deceniu, în Europa.
Radrizzani a dezvăluit că în iarnă, când echipa luase o opţiune serioasă pentru promovare, a fost în negocieri avansate cu Ibrahimovic, care în cele din urmă a preferat AC Milan. Acum, proprietarul lui Leeds nu se mai gândeşte la vârful suedez, considerând că la 38 de ani nu mai are calităţile fizice necesare pentru a face faţă cu brio în cel mai puternic campionat al lumii.
"E greu să îl mai aducem pe Ibrahimovic. Am încercat să îl transferăm în ianuarie, dar a ales Milanul. Acum, cred că e puţin cam târziu, sunt de părere că intensitatea Premier League e puţin cam mare pentru el în acest moment", a mai spus patronul lui Leeds.
29 de goluri în 53 de partide a marcat Ibra în singurul său sezon de Premier League, la Manchester United (2016-2017). De notat că suedezul a fost atunci accidentat mai bine de 3 luni, altfel cifrele lui cu siguranţă ar fi fost mult mai bune.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Ligue 1
Mbappe se gândește să-și prelungească înțelegerea cu PSG! Anunțul de ultimă oră al L'Equipe
28/02/2022 LA 10:16