Articol scris de Romeo Ene
Viitorul tânărului de 22 de ani este în aer, contractul său cu PSG expirând în 2022. Transferul pe Bernabeu este "visul copilăriei sale". Totuşi, John W. Henry, a lăsat de înţeles că francezul şi-ar dori să joace pentru Liverpool. Totuşi, proprietarii PSG îşi doresc ca Mbappe să rămână la Paris cel puţin până după Cupa Mondială din 2022.

Discuție de două ore între Mbappe și patronul lui Liverpool

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Atacantul, în vârstă de 22 de ani, a marcat marţi seară un hat-trick împotriva Barcelonei, pe Camp Nou, în turul optimilor Champions League. Cum contractul său expiră în 2022, în ultimul timp au apărut din ce în ce mai multe speculaţii legate de viitoarea sa destinaţie.
Acum, potrivit L'Equipe, proprietarul lui Liverpool, John W. Henry, i-a lăsat o impresie frumoasă lui Mbappe şi familiei sale după ce acesta le-a oferit avionul său privat în 2017. Între cele două părţi ar fi existat o discuţie de două ore, iar francezul ar fi fost încântat de aceasta.
PSG speră să îl convingă pe Mbappe
Cu toate acestea, proprietarii PSG şi-au exprimat intenţia ca Mbappe să continue la Paris până la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în noiembrie-decembrie 2022, în Qatar. Pentru a se întâmpla acest lucru, ei trebuie să ajungă la un acord cu francezul pentru prelungirea contractului, fără a se stabili viitorul său pe termen prea lung.
Jurnaliştii Le Parisien anunţă faptul că Kylian Mbappe înclină spre o nouă provocare, iar PSG l-ar ceda în schimbul sumei de 200 de milioane de euro. Doar Real Madrid, Liverpool, Manchester City şi Juventus îşi pot permite să ofere o sumă atât de mare pentru jucător, având în vedere impactul financiar al pandemiei de coronavirus.
Mbappe a reuşit un meci mare împotriva Barcelonei, în turul optimilor UEFA Champions League, înscriind un hat-trick şi ajutându-şi echipa să se impună cu 4-1.

Rio Ferdinand, impresionat de Mbappe

Rio Ferdinand crede că Mbappe este acum "pe cont propriu" şi urmează să-i depăşească pe Ronaldo şi Messi.
"Sunt convins că el este cel care va prelua coroana de la Messi şi Ronaldo, este singurul în acest moment care poate face asta. Toată lumea vrea să-l ajungă pe Mbappe, el va fi noul star după ce se vor retrage cei doi", a declarat fostul fundaş al lui United pentru BT Sport.
Mbappe a jucat anul trecut o finală de Champions League pentru PSG, pierdută în faţa lui Bayern, scor 1-0. De când a venit de la Monaco la Paris, tânăra vedetă a cucerit trei titluri consecutive, dar încă nu a reuşit să câştige vreun trofeu european.
Până la a afla dacă va putea să îl transfere sau nu pe Mbappe, Liverpool se pregătește de Merseyside Derby. Confruntarea cu Everton e sâmbătă, de la 19:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12