O echipă de mare tradiţie în Anglia, "pădurarii" au două Cupe ale Campionilor Europeni în palmares (1978–79, 1979–80) şi o Supercupă a Europei. Fanii visează din nou la glorie europeană, dar echipa are nevoie de întăriri pentru a face faţă în cel mai puternic campionat din lume, după promovarea istorică de duminică.
''Este o noapte magică, nu doar pentru mine cu pentru miile şi chiar milioanele de suporteri din Regatul Unit şi din toată lumea. Aşa cum am spus acum cinci ani, noi trebuie să aducem Nottingham Forest înapoi unde îi este locul. Acum vrem mai mult. Acum am ajuns înapoi în Premier League şi vrem să urcăm cât mai sus posibil. Trebuie să oferim toată muniţia echipei cu jucători buni'', a declarat Marinakis la Sky Sports.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Nottingham Forest are trofee europene cât City, Chelsea, Tottenham şi Arsenal împreună.
Marinakis, care deţine şi clubul elen Olympiakos Pireu, a preluat controlul lui Forest, dublă campioană europeană, în 2017.

Steve Cooper a salutat atitudinea jucătorilor lui Forest

Antrenorul Steve Cooper, care a preluat echipa în septembrie când era în coada clasamentului, a salutat spiritul de luptă al jucătorilor săi: ''De fiecare dată când am avut o evoluţie mediocră sau o înfrângere noi am revenit. O singură dată am pierdut două meciuri la rând şi culmea ironiei au fost contra lui Huddersfield, dar ne-am revenit. Este un club magic de fotbal şi noi tocmai am reamintit lumii despre asta''.
Forest, care a eliminat-o pe Sheffield United în semifinala barajului de promovare, a fost campioana Angliei în 1978, sub bagheta lui Brian Clough şi a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1979 şi 1980.
La finele acestui sezon din Championship, Bournemouth şi Fulham au promovat direct de pe primele două locuri, iar Forest în urma unor meciuri de baraj care au culminat cu finala disputată duminică pe Wembley.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52